© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Θανάσης Καραΐσκος : «Το Nοσοκομείο δεν είναι προσωπικό κατάστημα του κ. Ακτύπη, με αυτόν καταστηματάρχη» - «Θα μπορούσε να ζητήσει συγνώμη από τον Αντώνη Κασσιμάτη»

23 Ιανουαρίου 2023
  • «Ο κ.Ακτύπης έκανε μία απρεπή ενέργεια, αποκρύπτοντας ότι τα χρήματα ο κ.Κασσιμάτης δεν τα πήρε»

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΚΤΥΠΗ «ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

  • «Υπήρχε και ένα ιδιαίτερο πρόβλημα , που δημιουργήθηκε στη γυναικολογική κλινική. Καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί, ότι εμφανίστηκε ένας ιδιώτης γιατρός στη μαιευτική, χωρίς να δώσει  λογαριασμό σε κανέναν αρμόδιο, χωρίς να το έχει ζητήσει η υπεύθυνη του τμήματος και μόνο με την πιστοποίηση του βουλευτή, ο οποίος διακριτικά απαίτησε να αλλάξει η σύνθεση της χειρουργικής ομάδας. Αυτά που έγιναν , δεν είναι ευρωπαϊκής χώρας νοσοκομειακή  κατάσταση. Βέβαια οι νοσοκομειακοί γιατροί αντέδρασαν και δεν χειρούργησε ο ιδιώτης, ούτε επικράτησε η άποψη του βουλευτή»
  • «Η διαδικασία επί ΣΥΡΙΖΑ με την σύμβαση του κ.Κασσιμάτη, έγινε κατ εξαίρεση, ενώ τώρα πάει να γίνει από τον ίδιο το νόμο πάγια. Αυτό εξελίσσεται και μάλιστα με ρυθμούς ραγδαίους»
  • «Και στο παρελθόν έχει παρατηρηθεί ότι ο βουλευτής δεν είναι καλά πληροφορημένος.Την περίοδο με τα εμβόλια, έχουμε παράδειγμα που δεν ήταν ενημερωμένος καλά ,για το astra Zeneca για το οποίο νόμιζε ότι ήταν μόνο στην Αθήνα»

Ο Θανάσης  Καραίσκος  (Περιφερειακός Σϋμβουλος ΑΝΑΣΑ) μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr

«Μας είναι απαραίτητο συνεχώς το νοσοκομείο, γιατί σε όλους μπορεί κάτι να μας συμβεί και σε αυτό προσφεύγουμε. Όμως κάποια πράγματα δεν λειτουργούν καλά. Με την Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ επισκεφτήκαμε την ΕΝΙΖ την Πέμπτη και αυτά που πληροφορηθήκαμε ήταν έως και τραγικά.

Υπάρχει η καταγγελία των νοσοκομειακών γιατρών. Επιχειρείται η είσοδος , όχι με καλό τρόπο, ιδιωτών γιατρών που στην ουσία θα ανατινάξει το ΕΣΥ.

Υπήρχε και ένα ιδιαίτερο πρόβλημα , που δημιουργήθηκε στη γυναικολογική κλινική. Καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί,  ότι εμφανίστηκε ένας ιδιώτης γιατρός στη μαιευτική, χωρίς να δώσει  λογαριασμό σε κανέναν αρμόδιο, χωρίς να το έχει ζητήσει η υπεύθυνη του τμήματος και μόνο με την πιστοποίηση του βουλευτή, ο οποίος διακριτικά απαίτησε να αλλάξει η σύνθεση της χειρουργικής ομάδας. Αυτά που έγιναν , δεν είναι ευρωπαϊκής χώρας νοσοκομειακή  κατάσταση. Βέβαια οι νοσοκομειακοί γιατροί αντέδρασαν και δεν χειρούργησε ο ιδιώτης, ούτε επικράτησε η άποψη του βουλευτή.

Ο κ.Ακτύπης  έχει κατανοήσει πιστεύω, μετά και από αυτό το γεγονός , ότι το νοσοκομείο δεν είναι δικό του κατάστημα . Δεν ξέρω αν και στην κυβέρνηση ξέρουν τον τρόπο που εφαρμόζεται στη Ζάκυνθο το λεγόμενο επιτελικό κράτος. Θεωρούμε ότι δεν έγινε καθόλου καλά η διαδικασία.

Μάλιστα,  οι νοσοκομειακοί γιατροί,  λένε ότι δεν θα επιτρέψουν  να γίνει μαγαζάκι κανενός το νοσοκομείο. Μιλάνε για μια Βαβέλ…

Η διαδικασία επί ΣΥΡΙΖΑ  με την σύμβαση του κ.Κασσιμάτη, έγινε κατ εξαίρεση, ενώ τώρα πάει να γίνει από τον ίδιο το νόμο πάγια. Αυτό εξελίσσεται και μάλιστα με ρυθμούς ραγδαίους. Ίσως είναι προτιμότερο να δώσουν απαντήσεις οι ίδιοι οι νοσοκομειακοί γιατροί. Άλλο το κατ΄ εξαίρεση του 2017, γιατί με αυτή την ιδιότητα είχε πάει τότε ο κ.Κασσιμάτης. Ο κ.Ακτύπης έκανε μία απρεπή ενέργεια, αποκρύπτοντας ότι τα χρήματα  ο κ.Κασσιμάτης δεν τα πήρε. Μάλιστα σε συνέντευξη  του σε εσάς, δηλώνει «¨Ότι δεν πήρε τα χρήματα ο κ.Κασσιμάτης,  δεν μου λέει τίποτα».  Κάτι πρέπει να του λέει…

Επίσης υποτιμάει τον κ.Κασσιμάτη, όταν του λέει  «τι λεφτά να έπαιρνες κ.Κασσιμάτη; αυτά που δεν υπήρχαν;»

Θα  μπορούσε να ζητήσει συγνώμη, λέγοντας ότι δεν το ήξερε. Και στο παρελθόν έχει παρατηρηθεί ότι ο βουλευτής δεν είναι καλά πληροφορημένος.

Την περίοδο με τα εμβόλια,  έχουμε παράδειγμα που δεν ήταν ενημερωμένος καλά ,για το astra Zeneca για το οποίο νόμιζε ότι ήταν μόνο στην Αθήνα.

Αυτό που θέλω να μείνει είναι, ότι η κυβέρνηση πάει να δημιουργήσει μια Βαβέλ , με τη συνύπαρξη ιδιωτών και μόνιμων γιατρών. Οι μόνιμοι έχουν πολλούς λόγους να το αρνούνται να συμβεί αυτό  και ειδικά στη Ζάκυνθο , έχουμε εφαρμογή του νόμου τηλεφωνικώς. Είμαστε πρωτοπόροι .

Φοβάμαι ότι αυτό που καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί γιατροί,  είναι επί των θυρών.

Όμως ο βουλευτής δεν θα πρέπει να δημιουργεί έριδες και να δηλώνει ότι "ξέρουν οι ζακυνθινοί, ποιος είναι" και "ξέρουν και τον πρόεδρο της ΕΝΙΖ". Σε αυτό που  θα πρέπει  να τον συγχαρώ όμως, είναι για το χιούμορ του ,που είπε ότι "η συγκεκριμένη ομάδα πάει να δημιουργήσει ¨στους ζακυνθινούς κλίμα για να οδηγηθούν στην ιδιωτική υγεία

Όλοι γνωρίζουν όλους και καταλαβαίνουμε πότε κάποιος κάνει χιούμορ και πότε έχει.»

  • Δείτε εδώ όλες τις συνεντεύξεις : VIDEO

 

 

Διαδικτυακό ραδιόφωνο με ήχο αλλά και εικόνα.

Ψυχαγωγικό και ενημερωτικό


Επικοινωνία

  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2022 IonianRadio. All rights reserved.

Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.