© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Aνδρέας Κοτσώνης : «Τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ ,που έλεγε η κ.Κράτσα και η κ.Μοθωναίου, δεν ήταν για την παραλία Αργασίου»

25 Ιανουαρίου 2023
  • «Τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ ,που η κ.Κράτσα και η κ.Μοθωναίου είχαν αναφέρει οτι υπήρχαν στο Ταμείο Ανάκαμψης ,και χρειάστηκε η δυναμική μας παρουσία στην πλατεία Σολωμού, και πήγαμε στον Δήμαρχο για να φύγει το έργο από τον Δήμο και να πάει στην Περιφέρεια, τα λεφτά αυτά , τα οποία έλεγε η κ.Κράτσα, ήταν του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας ,  δεν ήταν για το  συγκεκριμένο  έργο, αλλά για λιμενικά έργα … Για τον λόγο αυτό, έστειλα έγγραφο στην κ.Κράτσα και ζητώ να με ενημερώσει γιατί δεν προχώρησε το έργο και τελικά δεν εντάθηκε …»
  • ΕΚΛΟΓΕΣ – Μηνύματα με αποδέκτες : « Βλέποντας τις βουλευτικές εκλογές και τις εξελίξεις με την παραλία Αργασίου θα δω αν θα είμαι σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Η παραλία του Αργασίου ήταν ο στόχος μου από την αρχή»

O Aνδρέας Κοτσώνης  (Πρόεδρος Τ.Κ. Αργασίου Ζακύνθου )μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ , στο IonianRadio.gr

«Ξεκινάμε για το 2023 μάχιμοι, για να λυθούν τα προβλήματα που έχουμε κάθε δημοτικό διαμέρισμα ξεχωριστά.

Στις μέρες που ήμουν στην Αθήνα κάποια δημοσιεύματα στη Ζάκυνθο είχαν  επικεφαλίδα ότι ΑΠΕΝΤΑΧΘΗ η παραλία.

Θέλω να πω ότι αν λέγεται κάτι, καλό είναι πριν ,να συζητείται για  να είναι αξιόπιστο. Επισημαίνω ότι ποτέ η παραλία του Αργασίου, δεν απεντάχθη. Τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ ,που η κ.Κράτσα και η κ.Μοθωναίου είχαν αναφέρει, ότι υπήρχαν στο Ταμείο Ανάκαμψης ,και χρειάστηκε η δυναμική μας παρουσία στην πλατεία Σολωμού, και πήγαμε στον Δήμαρχο για να φύγει το έργο από τον Δήμο και να πάει στην Περιφέρεια, τα λεφτά αυτά , τα οποία έλεγε η κ.Κράτσα ήταν του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας , δεν ήταν για το  συγκεκριμένο  έργο, αλλά για λιμενικά έργα … Για τον λόγο αυτό, έστειλα έγγραφο στην κ.Κράτσα και ζητώ να με ενημερώσει γιατί δεν προχώρησε το έργο και τελικά δεν εντάθηκε …

Υπάρχουν κωδικοί. Δεν μπορεί να ενταχτεί σε άλλα έργα, ξέχωρα από λιμενικά έργα. Από τη πρώτη στιγμή που έμαθα τα μαντάτα προσπάθησα με το βουλευτή να το προχωρήσουμε διαφορετικά το κομμάτι. Στο γραφείο του δήμαρχου συναντηθήκαμε με τον κ. Κουτουλάκη, κέρδισε και ο δήμος από αυτή την υπόθεση 250.000 ευρώ. Ήταν πολύ καλό το κλίμα και θα γίνουν και άλλες επισκέψεις, να βαρούμε λύσεις για τα προβλήματα του δήμου. Ήρθε στο Αργάσι ο κ.Κουτουλάκη ς και είδε τη μανία της θάλασσας να βγαίνει έξω και να διεκδικεί κομμάτια στεριάς. Μας είπε ότι αυτό το έργο πρέπει να γίνει , και έχουμε πάρει πλέον το δρόμο μας. Ένα τέτοιο έργο μπορεί να χρηματοδοτηθεί ως διάβρωση στεριάς. Περιμένουμε να ανοίξει το μέτρο και να μπει σε χρηματοδότηση. Η μελέτη είναι σε πλήρη  φάκελο να βρει τα χρήματα , να χρηματοδοτήσει και να γίνει έργο.  Στη πρώτη φορά ήταν λάθος ο τίτλος. Διαβρώσεις βγαίνουν αναπλάσεις δεν βγαίνουν. Πρέπει να ανοίξει το μέτρο.

Το έργο πλέον το έχει πάρει ο δήμος. Πρέπει να υπάρχουν διεκδικήσεις. Άνθρωποι που διαχειρίζονται την τύχη της Ζακύνθου, πρέπει να γνωρίζουν ότι το κάθε κομμάτι έχει το δικό του τίτλο και να γνωρίζει που μπορεί να ενταχτεί το κάθε έργο, γιατί έχει ευθύνη.

Με το δημοσίευμα της απένταξης που γράφτηκε, δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα στο χωριό. Μας ζητάνε επίμονα γίνει συνέντευξη και να βγάλουμε όλα τα χαρτιά που έχουμε. 

Για να μιλήσουμε για απένταξη , πρέπει να υπάρξει απένταξη. Για να διεκδικήσεις κάτι πρέπει να το στοχεύσεις»

ΕΚΛΟΓΕΣ

«Τα παιδιά που είχα στο πλευρό τους ευχαριστώ που ήρθαν κοντά μου και διεκδικήσαμε την κοινότητα Αργασίου.

Βλέποντας τις βουλευτικές εκλογές και τις εξελίξεις με την παραλία Αργασίου θα δω αν θα  είμαι σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Η παραλία του Αργασίου ήταν ο στόχος μου από την αρχή.

Θέλω  το Αργάσι να γίνει ένα με την πόλη. Να  ενώσουμε αυτό το κομμάτι.

Το να μπεις σε ψηφοδέλτιο και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα τι να το κάνεις;»

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ

«Καθημερινά γίνεται όπως και η υδροδότηση. Δεν υπάρχει θέμα καθαριότητας , τα απορριμματοφόρα καθημερινά είναι στο Αργάσι και η υδροδότηση γίνεται κανονικά. Μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα.

Περιμένουμε και τον δήμαρχο να κάνει τις ασφαλτοστρώσεις που έχει υποσχεθεί»

Διαδικτυακό ραδιόφωνο με ήχο αλλά και εικόνα.

Ψυχαγωγικό και ενημερωτικό


Επικοινωνία

  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2022 IonianRadio. All rights reserved.

Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.