© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Πέτρος Σταμίρης: 'Μετά τις εκλογές οι ανακοινώσεις μου για τη συμμετοχή στις εκλογές... τώρα διανύουμε μήνα νηστείας, προσευχής και υπομονής΄'

25 Μαρτίου 2023
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΜΙΡΗΣ ; «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΩΡΑ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ»
 
Ο Πέτρος Σταμίρης ( Πρόεδρος Τ.Κ.Αγίου Δημητρίου)μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ , στο IonianRadio.gr για την εκδήλωση για την Εθνική μας Παλιγγενεσία την 25η Μαρτίου και την " αρχή του τέλους" της Εκκλησίας της Παναγίας του Αγίου Δημητρίου και την μεταφορά των εικόνων και τέμπλων προκειμένου να εγκατασταθεί ο εργολάβος και να αρχίσει η κατεδάφιση
Χρόνια πολλά για την διπλή γιορτή. Ο παπάς μας έχει φτιάξη τόσο ωραία την εκκλησία με σημαίες, θαλασσιά καλύμματα και πολλά λουλούδια. Σήμερα φτιάξαμε και την πλατεία, καθαρίστηκε από συνεργείο του δήμου και αύριο θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας.
Αύριο στις 4 το απόγευμα θα έχουμε εκδήλωση μπροστά στη στήλη που έφτιαξε ο κ. Μάνεσης που ήθελε κάτι να φτιάξει στο χωριό μας. Αύριο θα κάνουμε την καθιερωμένη για τρίτη φορά εκδήλωση με κατάθεση στεφανιών, ομιλίες, χορευτικό, με τη συμμετοχή του Δήμου Ζακύνθου της Τοπικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Καλούμε τον κόσμο να μας τιμήσει και εμάς και αυτούς, που πριν από διακόσια και πλέον χρόνια, έδωσαν την ψυχή τους.
 
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
Άδειασε μετά από συζήτηση με το γραμματέα της Μητρόπολης και τους ιερείς εκεί. Ο κ.Γιαννούλης μαζί με τον εργολάβο ήρθαν, μετρήσαμε, συζητήσαμε και στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει. Υποσχέθηκαν ότι θα είναι γκρεμισμένη πριν από το Πάσχα. Φέτος να δουν όσοι έρθουν ότι ξεκίνησε η εκκλησία και θα γίνει. Η βοήθεια προήλθε από την Περιφέρεια και δεν θα αμφισβητήσω την προσπάθεια όλων μας γι αυτό το έργο. Ο δρόμος θα ανοίξει επιτέλους. Βέβαια θα κάνουμε και τις απαιτούμενες ενέργειες για τα αυτοκίνητα που τρέχουν με ταχύτητα .
Προχθές κανονίσαμε με τον υπεύθυνο μηχανικό της περιφέρειας, να μπουν σήματα με όριο ταχύτητα και πιστεύουμε κάτι θα γίνει. Αν δεν το καταλάβει η τροχαία είμαστε αποφασισμένοι να κλείσουμε το δρόμο.
Το όριο θα ειναι30 χλμ .Όχι να σκοτώνεται κάποιος άνθρωπος κάθε λίγο και να έχουμε να τον θυμόμαστε.
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Είναι μία εποχή μια ημερομηνία, ένας μήνας νηστείας, προσευχής και υπομονής. Την απόφαση μου θα την πάρω μετά το Πάσχα ,γιατί πλέον υπάρχει πρόβλημα.
Έχω μία αγανάκτηση. Ευτυχώς ήταν ο παπάς, ένας ευχάριστος άνθρωπος, ο οποίος γύρισε όλα τα σπίτια, έμαθε τον κόσμο και έκανε μία εκκλησία να λάμπει. Χθες σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο κ.Νικήτα Σπίνο, εγώ και ο γιος μου φτιάξαμε και το σιντριβάνι.
Από το 2014 πολιτεύομαι για το χωριό μου όχι για την τσέπη μου. Με τα 240 ευρώ που παίρνω, ακόμη δεν έχω πιει πορτοκαλάδα. Γεννήθηκα φτωχός και με ένα πεντακοσάρικο ζω και εγώ και η γυναίκα μου .
Όταν λες την αλήθεια είσαι αληθινός.
  • Δείτε εδώ όλες τις συνεντεύξεις : VIDEO

Διαδικτυακό ραδιόφωνο με ήχο αλλά και εικόνα.

Ψυχαγωγικό και ενημερωτικό


Επικοινωνία

  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2022 IonianRadio. All rights reserved.

Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.