Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Σταύρος Σκιαδόπουλος :«Γρήγορα τα αντανακλαστικά του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου για το δρόμο Ξύγκια- Αλυκές… Χρειαζόμαστε τέτοιους πολιτικούς » [video]

11 Απριλίου 2024
  • «Είχα ξανακάνει το ίδιο και είχα στείλει φωτογραφικό υλικό, από το δρόμο Αλυκές –Ξύγκια που είναι προσωρινά φτιαγμένος και δημιουργούνται πολλά προβλήματα.  Αυτή τη στιγμή είναι πολύ επικίνδυνος. Έχει λακκούβες, έχει  σπάσει παντού . Του  Αντιπεριφερειάρχη  κ.Καποδίστρια τα αντανακλαστικά του ήταν αστραπιαία. Είδαν το πρόβλημα και θα το αποκαταστήσουν άμεσα. Ο δρόμος είναι πολυσύχναστος. Υπάρχει ταμπέλα που λέει, ότι περνάς με δική σου ευθύνη όταν πας από Αλυκές προς Ξύγκια,  όμως από τα Ξύγκια προς Αλυκές δεν υπάρχει ταμπέλα και υπάρχουν γουρούνες , μηχανάκια κλπ»
  • «Έχω ζητήσει από τον Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ.Πλέσσα, όταν γίνει συνεδρίαση για το ΛΙΒΑ, να ενημερωθώ , να είμαι εκεί και να έχω το λόγο να πω κάποια πράγματα για να βοηθήσω τη κατάσταση. Ήταν ευγενικός ο κ.Πλέσσας  και μου είπε βεβαίως και θα μου δώσει το λόγο, όταν γίνει συμβούλιο με αυτό το θέμα»

Ο Σταύρος Σκιαδόπουλος (Πρόεδρος ΒΡΑΧΙΩΝΑ) φιλοξενούμενος στο Ionianradio μιλά στην εκπομπή ΕΚΤΕΝΩΣ με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη

«Είχα   ξανακάνει το ίδιο και είχα στείλει φωτογραφικό υλικό, από το δρόμο Αλυκές –Ξύγκια που είναι προσωρινά φτιαγμένος και δημιουργούνται πολλά προβλήματα.  Αυτή τη στιγμή είναι πολύ επικίνδυνος. Έχει λακκούβες, έχει  σπάσει παντού . Του  Αντιπεριφερειάρχη  κ.Καποδίστρια τα αντανακλαστικά του ήταν αστραπιαία. Είδαν το πρόβλημα και θα το αποκαταστήσουν άμεσα. Ο δρόμος είναι πολυσύχναστος. Υπάρχει ταμπέλα που λέει, ότι περνάς με δική σου ευθύνη όταν πας από Αλυκές προς Ξύγκια,  όμως από τα Ξύγκια προς Αλυκές δεν υπάρχει ταμπέλα και υπάρχουν γουρούνες , μηχανάκια κλπ

Είχα ενημερώσει για ατύχημα με μηχανάκι,  ευτυχώς όχι σοβαρό και μάλιστα μπήκε και ασθενοφόρο.

Εμείς οι πολίτες με τις δικές μας παρεμβάσεις,  πρέπει να μπαίνουμε μπροστά, ώστε να ενεργοποιούμε τους αιρετούς, να διορθώνουν τα επικίνδυνα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Αν γρήγορα δεν το αποκαταστήσουμε, θα έχουμε σοβαρά ατυχήματα και βέβαια θα πρέπει να αποκατασταθεί στην κανονική του μορφή . Ο δρόμος δεν αντέχει, έριξαν μόνο ένα υπόστρωμα. Μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι που βγαίνει στις Αλυκές είναι ολοκληρωμένο.  Η επικινδυνότητα μέχρι να γίνει σωστή άσφαλτος θα υπάρχει. Άρα όλοι πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί και να τον ελέγχουν τον δρόμο οι υπηρεσίες τακτικότατα. Συνεχής επίβλεψη για να διορθώνεται ότι προκύπτει και να το ολοκληρώσουμε αυτό το έργο.

Να υπάρξει χρηματοδότηση πολύ γρήγορα, ώστε να αποκαταστήσουμε πολύ γρήγορα το κομμάτι και να έχουμε ένα νέο δρόμο .

Όλα τα αυτοκίνητα που δέχεται αυτός ο δρόμος αναγκαστικά θα πρέπει να περάσουν από ένα μικρό δρόμο μέσα από τις Αλυκές, και θα δημιουργείται κομφούζιο. Άρα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το έργο.

Φτιάξαμε ένα οικοδόμημα από το ρετιρέ και όχι από τη βάση. Θα μπορούσε να υπάρχει ολοκληρωμένο έργο, άρα εδώ χρειάζεται ισχυρή πολιτική βούληση και όλη μαζί για  να φτιάξουμε κάτι σωστό.

Για το ΛΙΒΑ δεν έχω κάτι νεότερο από τον αντιπεριφερειάρχη. Ενδεχομένως αυτά που κουβεντιάσαμε θα τα εχει μεταφέρει στο περιφερειακό      φοδσα και στον κ.Τρεπεκλή. Από εκεί  και πέρα θα έπρεπε ο περιφερειακός  φοδσα να έχει επισκεφτεί το ΛΙΒΑ  χθες. Δεν έχει πάει ακόμη.

Έχω ζητήσει από τον Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ.Πλέσσα, όταν γίνει συνεδρίαση για το ΛΙΒΑ, να ενημερωθώ , να είμαι εκεί και να έχω το  λόγο να πω κάποια πράγματα για να βοηθήσω τη κατάσταση. Ήταν ευγενικός ο κ.Πλέσσας  και μου είπε βεβαίως και θα μου δώσει το λόγο, όταν γίνει συμβούλιο με αυτό το θέμα»

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

«Την Κυριακή  το πρωί έχουμε άλογες στο σύλλογο Φίλων της Φιλαρμονικής Κατασταρίου.

Η φιλαρμονική έχει την ιστορία της  και αυτή και θα πρέπει να την κρατήσουμε. Εγώ είμαι 54 χρόνια σε αυτήν,  την αγαπάω και θα την κρατήσουμε ζωντανή   με οποιοδήποτε κόστος»