Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Χρήστος Καραπάνος : Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Βουλευτή Ζακύνθου με φόντο το Νοσοκομείο Ζακύνθου

25 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου ,εκδήλωση την Κυριακή 27/11 στις 11π.μ. στον κινηματογράφο ΦΩΣΚΟΛΟ με θέμα  «Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΩΜΙ -ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Σκληρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση και στο Κυβερνητικό Βουλευτή Ζακύνθου, Διονύση Ακτύπη, για τη διαχείριση των κρίσιμων για τους πολίτες  θεμάτων, ο  εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, Χρήστος Καραπάνος, σε συνέντευξή του στο IonianRadio.gr .

Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, και τα όσα καταγγέλλονται  σε πρόσφατη  ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, με τίτλο : «Τα λαμόγια των γαλάζιων ακρίδων οργιάζουν και στο νοσοκομείο ενώ ο βουλευτής τους καλύπτει», ο κ.Καραπάνος , έκανε ένα ακόμη βήμα, προχωρώντας σε  ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο «προφανώς λειτουργεί , πώς να το  πω λαϊκά … Γαλάζιος  ακριδάρχης  στο Νοσοκομείο … Αυτό συμβαίνει …. Δεν υπάρχει συστολή …»

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Καραπανος αναφέρθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου την Κυριακή 27/11 στις 11π.μ. στον κινηματογράφο ΦΩΣΚΟΛΟ  με θέμα  «Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΩΜΙ -ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Ακολουθούν οι δηλώσεις του κ.Καραπάνου (video), η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου για το Νοσοκομείο Ζακύνθου, και η πρόσκληση  για  την εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν και  ΠΑΥΛΟΣ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ και ο ΜΑΚΗΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, αντιστασιακοί, στελέχη του Φοιτητικού Κινήματος της εποχής ,ενώ θα προβληθεί η ταινία «ΔΟΚΙΜΗ» του Ζύλ Ντασέν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου: «Τα λαμόγια των γαλάζιων ακρίδων οργιάζουν και στο νοσοκομείο ενώ ο βουλευτής τους καλύπτει»

Η συνεχιζόμενη καταρράκωση του νοσοκομείου μας με την τραγική ιατρική υπο-στελέχωση των περισσότερων κλινικών πρώτης γραμμής, ουδόλως εμποδίζει τις γαλάζιες ακρίδες της ΝΔ με τον μανδύα των κατ’ όνομα «διοικούντων- υπευθύνων» να στήνουν δουλίτσες με ομολογουμένως καινοφανείς διαδικασίες φαγοποτιού.

Τα 7,5 δις απευθείας αναθέσεις του άθλιου καθεστώτος Μητσοτάκη προφανώς έχουν καλλιεργήσει και την φαντασία στην αρπαχτή.

Γράφοντας λοιπόν λαμπρές σελίδες «κυκλικής οικονομίας», αναθέτουν οικοδομικές εργασίες του ιδρύματος αξίας 68.200 ευρώ (+ΦΠΑ) – πάντα μετά από προσκλήσεις ενδιαφέροντος με ένα και μοναδικό προσερχόμενο – έναν… μόνιμο υπάλληλο του νοσοκομείου.

Ο υπάλληλος αυτός διατηρεί ταυτόχρονα (!) και οικοδομική εταιρεία, που φέρει το όνομα του και παρά το γεγονός ότι έχει τύχει μετατάξεως για λόγους….υγείας το 2021, εν τούτοις υλοποιεί σήμερα οικοδομικές εργασίες του τύπου της κατασκευής χώρου στάθμευσης και ανακαίνισης των δαπέδων του νοσοκομείου εισπράττοντας 55.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα ΧΕΠ που εκδόθηκαν στο όνομα της εταιρείας του. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν τηρήθηκαν και οι πολεοδομικές διατάξεις στην κατασκευή του έργου….

Έτσι λοιπόν το χρήμα… ανακυκλώνεται εντός του νοσοκομείου.

Τα ξεφτέρια της διοίκησης του νοσοκομείου (μονοπρόσωπης και συλλογικής) αφού έχουν μετατρέψει την λειτουργία του σε ακραίο ρουσφετολογικό μηχανισμό του βουλευτή της ΝΔ, κ. Δ. Ακτύπη, σκαρφίζονται (ερήμην του άραγε;) και «βέλτιστες πρακτικές» ακρίδας επί του δημοσίου χρήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζακύνθου καταγγέλλει τον βουλευτή Ζακύνθου της ΝΔ, που σαν πρώην εργαζόμενος του νοσοκομείου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν έχει ζητήσει ακόμα την παραίτηση του διοικητή και του ΔΣ του νοσοκομείου.

Άρα συγκαλύπτει το πλιάτσικο των γαλάζιων τρωκτικών στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Αλήθεια ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ και ο υπουργός Υγείας τι ακριβώς παριστάνουν στην υπόθεση;

Eκδήλωση

Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΩΜΙ -ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζακύνθου σας προσκαλεί την Κυριακή 27/11 στις 11π.μ. στον κινηματογράφο ΦΩΣΚΟΛΟ στην εκδήλωση Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΩΜΙ -ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Θα προβληθεί η ταινία «ΔΟΚΙΜΗ» του Ζύλ Ντασέν. H «Δοκιμή» αποτελεί μία σπάνια ταινία η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ εμπορικά στην μεγάλη οθόνη. Μία καλλιτεχνική μορφή αντίστασης απέναντι στην δικτατορία των συνταγματαρχών. Η «Δοκιμή» ολοκληρώθηκε με την πτώση της Χούντας και δεν κυκλοφόρησε ποτέ εμπορικά, παραμένοντας στη θέασή της ένα καλλιτεχνικό και πολιτικό αίνιγμα.

Θα μιλήσουν και θα συζητήσουν μαζί μας:

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ και ο ΜΑΚΗΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, αντιστασιακοί, στελέχη του Φοιτητικού Κινήματος της εποχής.

Η συμμετοχή τους και ο ρόλος που διαδραμάτισαν την συγκεκριμένη περίοδο ανακαλεί την ιστορική μνήμη και συνομιλεί με το σήμερα.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ