© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Γιάννης Σκιαδόπουλος: «Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν προεκλογικά την δυσαρέσκειά μας για τις δηλώσεις Στασινόπουλου»

28 Νοεμβρίου 2022
  • ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ : «Έχουμε τη στήριξη της περιφέρειας και μόνο , από εκεί και πέρα όμως,  χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να διακριθεί κάποιος αθλητής με αναπηρία»
  • ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ : «Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν  προεκλογικά,  θα πω ότι ίσως δεν  έγινε εσκεμμένα. Ίσως ήταν μία παράλειψη, αλλά μέχρι εκεί»
  • ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ : «Η αυτοδιοίκηση  δεν είναι έτοιμη να υποστηρίξει πρωτοβουλίες για τον αθλητικό τουρισμό. Λείπουν οι υποδομές. Αίτημα πάγιο είναι ένα δημοτικό κολυμβητήριο… Αυτός που έχει ασχοληθεί είναι  κ.Πάστρας Χρήστος, αντιδήμαρχος Αρτεμισίων. Είχε καταθέσει μελέτη για να ενταχθεί στο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ . Από εκεί και μετά όμως δεν γνωρίζω»
  • ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» : «Συμμετείχαμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι, που για πρώτη φορά υπήρχε ελληνική συμμετοχή. Κατάφεραν οι 2 αθλητές μας και πήγαν στην 4η θέση και έχουν βάλει τις βάσεις για το Παρίσι»

Δυσαρέσκεια προκάλεσαν στον Αθλητικό Σύλλογο ατόμων με αναπηρία «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας κ. Γιώργου Στασινόπουλου σε συνέντευξη με θέμα: «Αθλητικός Τουρισμός» που παραχώρησε πρόσφατα στο «ioanian radio.gr». «Ο κος. Στασινόπουλος Γεώργιος αναφέρθηκε εκτενώς στους αθλητικούς συλλόγους του νησιού παραλείποντας τον Σύλλογο μας» επισημαίνουν χαρακτηριστικά με δελτίο τύπου.

  • Στα πλαίσια αυτά ο κ.Γιάννης Σκιαδόπουλος (Πρόεδρος  του Αθλητικού Συλλόγου  Ατόμων με Αναπηρία «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» ) μίλησε ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr

«Σε εκπομπή σας  πρόσφατα, ο κ. Στασινόπουλος  παραχώρησε μία συνέντευξη με θέμα ο αθλητικός τουρισμός.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε τον ΑΠΣ,  τη γυναικεία ομάδα,  το μπάσκετ,  το τένις,  το καράτε και τον  Απολλοφάνους. Ανέφερε δύο από τις σημαντικότερες ομάδες του νησιού τον ΑΠΣ και την που καθημερινά   εμείς και οι αθλητές μας δίνουμε μάχη,  στο να κρατήσουμε το σύλλογο όρθιο, διότι τα οικονομικά δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Έχουμε τη στήριξη της περιφέρειας και μόνο , από εκεί και πέρα όμως,  χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να διακριθεί κάποιος αθλητής με αναπηρία.

Είναι ο μοναδικός σε όλη την περιφέρεια ιονίων νήσων. Έχουμε συμμετάσχει σε 3 παραολυμπιάδες. Ο Αριστοτέλης Μαρίνος  πήρε 2 μετάλλια. Θεώρησα να κάνω ένα σχόλιο και μέσα από την εκπομπή σας, δεν θα ήθελα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν, επειδή έχουμε μπει σε προεκλογική  περίοδο.

Κλείνοντας το δελτίο , λέω ό τι θα συμφωνήσω ότι πρέπει να προωθηθεί ο αθλητικός τουρισμός του νησιού, που   θα βοηθήσει πολύ την οικονομία.

Στην Κεφαλονιά πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε διεθνές τουρνουά στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Γιατί να μην μπορεί να γίνει και στο νησί μας ένα τέτοιο γεγονός;

Ο αθλητισμός  πρέπει να είναι προτεραιότητα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν  προεκλογικά,  θα πω ότι ίσως δεν  έγινε εσκεμμένα. Ίσως ήταν μία παράλειψη, αλλά μέχρι εκεί.

Η αυτοδιοίκηση  δεν είναι έτοιμη να υποστηρίξει πρωτοβουλίες για τον αθλητικό τουρισμό. Λείπουν οι υποδομές. Αίτημα πάγιο είναι ένα δημοτικό κολυμβητήριο. Είναι απαράδεκτο να μην έχουμε κολυμβητήριο, να πηγαίνουν οι ζακυνθινοί να αθληθούν. Το ακούω από πάρα πολλούς και πολλά χρόνια.

Σε πολλές συνεντεύξεις, συζητήσεις και στη διαβούλευση το είχαν φέρει ,  η απάντηση ήταν,  ότι θα ενταχθεί  σε κάποιο πρόγραμμα.

Η πόλη δεν είναι φιλόξενη. Αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να την κάνετε στον κ. Φίλιππο  Βαρδακαστάνη , πρόεδρο του σωματείου   ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ ,  για να σας απαντήσει.  Η αλήθεια είναι, ότι η παιδία εδώ στο νησί, δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, όχι όλοι στον ίδιο κουβά. Από την εμπειρία μου,  όλα εξαρτώνται από την παιδία  μας, από το σπίτι μας και πως θα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και τι γνώσεις θα πάρουν».

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

«Συμμετείχαμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι, που για πρώτη φορά υπήρχε ελληνική συμμετοχή. Κατάφεραν οι 2 αθλητές μας και πήγαν στην 4 θέση και έχουν βάλει τις βάσεις για το Παρίσι.

Θα ήθελα  να ρωτήσω ,με το αθλητικό κέντρο στο Φιολίτι  τι γίνεται;  Θα ήθελα μία απάντηση επί του προκείμενου

Αυτός που έχει ασχοληθεί είναι  κ.Πάστρας Χρήστος, αντιδήμαρχος Αρτεμισίων. Είχε καταθέσει μελέτη για να ενταχθεί στο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ . Από εκεί και μετά όμως δεν γνωρίζω».

  • Ο κ.Γιάννης Σκιαδόπουλος (Πρόεδρος  του Αθλητικού Συλλόγου  Ατόμων με Αναπηρία «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» ) μίλησε ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr

Διαδικτυακό ραδιόφωνο με ήχο αλλά και εικόνα.

Ψυχαγωγικό και ενημερωτικό


Επικοινωνία

  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2022 IonianRadio. All rights reserved.

Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.