Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

ΛΙΛΥ ΜΠΟΥΖΙΑΝΟΥ | «Από πουθενά δεν είχαμε οικονομική στήριξη. ..Το μόνο που είχαμε από το Επιμελητήριο ήταν συμπαράσταση για το Δαμίρειο Κληροδότημα»

19 Οκτωβρίου 2021

Η απερχόμενη πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου, κα Λίλυ Μπουζιάνου, μιλά για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο , αύριο Τετάρτη 20/10/2021, και στέλνει μηνύματα με αποδέκτες...

 
«Καλή επιτυχία στον Εμπορικό Σύλλογο. Κατεβαίνουν  δυο (2) ψηφοδέλτια, όλοι πολύ  καλοί συνάδελφοι και προσπαθούν για το καλό του συλλόγου.
Υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον, δυστυχώς όμως ως έμποροι είμαστε απογοητευμένοι από αυτά που μας δίνει το κράτος. Δίνει δυστυχώς πολύ λίγα στους συλλόγους. Μας έχει θεωρώ απαξιώσει.
Οι μικρές επιχειρήσεις έμειναν πολύ πίσω.
Πρόεδρος είμαι 10 χρόνια στον Εμπορικό σύλλογο ενώ ήμουν συνολικά και σε άλλες θέσεις 6 χρόνια, συν 4 χρόνια που βοηθούσα σαν απλό μέλος. Ενηλικιώθηκα και είναι ώρα να κάτσω σπίτι μου.
Μου έχει μένει η αγάπη του κόσμου, που μου έδινε και δύναμη και η πρόκληση να μπορέσουμε να πετύχουμε ότι περισσότερο για το κλάδο μας.
Το διάστημα της πανδημίας ήταν το πιο κουραστικό …
Το θέμα των οικονομικών ήταν και αυτό που μας βασάνισε αυτή τη 4ετία. Και το θέμα του covid μας βασάνισε γιατί από πουθενά δεν είχαμε καμία οικονομική στήριξη. Ευτυχώς στο μόνο που είχαμε συμπαράσταση από το Επιμελητήριο ήταν για το Δαμίρειο Κληροδότημα.
Οι εκλογές γίνονται αύριο στη ΠΕΖ από 12 το μεσημέρι μέχρι 7 το απόγευμα. Έχουν ταχτοποιήσει αρκετοί τις συνδρομές τους, αλλά μπορούν να τις πληρώσουν και την τελευταία στιγμή. Μας ενδιαφέρει να έρθουν να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, ώστε να γίνει ένα δυνατό συμβούλιο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό διοικητικό συμβούλιο».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent



Pin It