Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΜΗΣ| «Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝ ΠΙΣΩ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ»

19 Απριλίου 2021

 «Αν δεν πάρουμε τη παράταση δεν υπάρχει λόγος συνάντησης με τον ΝΙΚΗΤΑ ΑΡΕΤΑΚΗ»

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η  ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ  , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο κ.ΤΑΣΟΣ  ΤΖΙΜΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΛΥΣΗ, ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ,ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ «Οι επιχειρηματίες του Καλαμακίου που πέρυσι το έκαναν και έβαλαν σετ στις παραλίες, σήμερα βρίσκονται στον εισαγγελέα για σύσταση συμμορίας… Πότε έγινε; ο κ. δήμαρχος είπε δεν κάνουμε τη δημοπρασία, αμέσως μετά τον Ιανό…»

ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΜΗΣ  (τ.Πρόεδρος Τ.Κ.Καλαμακίου
)

«Φοβόμαστε ότι και φέτος θα γίνει το ίδιο όπως και πέρυσι και ο δήμος δεν θα κάνει δημοπρασίες στις παραλίες. Έτσι αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τους αιρετούς μας κ. Ακτύπη και κ.Στασινόπουλο.  Είχαμε μια πολύ  καλή δίωρη συνάντηση με δυο (2 )θέματα. Το  πρώτο, ότι η Ζάκυνθος πρέπει να αποκτήσει δημοκρατικό, αναπτυξιακό μοντέλο. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε τουρίστες και να μην μπορούμε να βάλουμε ομπρέλες και σετ ξαπλώστρες ή αν τις βάλουμε να είμαστε υπόλογοι.
Οι επιχειρηματίες του Καλαμακίου που πέρυσι το έκαναν και έβαλαν σετ στις παραλίες, σήμερα βρίσκονται στον εισαγγελέα για σύσταση συμμορίας… Πότε έγινε; ο κ. δήμαρχος είπε δεν κάνουμε τη δημοπρασία, αμέσως μετά τον Ιανό…
Η δημοτική αρχή δεν μπορεί να πηγαίνει το τουριστικό μας προϊόν πίσω, όπως και δεν μπορεί να παρανομεί.
Ζητήσαμε από τον κ.Ακτύπη πηγαίνοντας στην Αθήνα, να ζητήσει γι  άλλη μια φορά να  πάρουμε ένα μήνα παράταση , ώστε να προετοιμάσουμε τα χαρτιά για τη δημοπρασία.
Το θέμα αφορά όλο το νησί. Βέβαια συμβάλει και το ότι οι 2 κοινότητες είμαστε οι κόκκινες περιοχές του θαλασσίου πάρκου. Βάση του προεδρικού διατάγματος ζητήσαμε, ότι πλέον απαίτηση Βασιλικού και Καλαμακίου, είναι να πάνε στο φυσικό τους χώρο οι δημοπρασίες, που είναι το θαλάσσιο πάρκο.
Η συζήτηση σήμερα,  έγινε γι αυτό το λόγο, θα βοηθήσουμε έτσι και τον κ.Πάστρα. Για να γίνει η δημοπρασία στη Ζάκυνθο, χρειάζονται σκαφάκια, ναυαγοσώστες, κλπ., της τάξεως του ενός  εκατομμυρίου για τέσσερεις (4) μήνες. Ο δήμαρχος πρέπει να τα πληρώσει, για να κάνει τις δημοπρασίες. Ο δήμαρχος είπε στον κ.Πάστρα «πάρε τη παράταση, προχώρα και εγώ εδώ είμαι».
Σήμερα δεν ήταν ο κ.Πάστρας στη συνάντηση. Αν δεν πάρουμε τη παράταση δεν υπάρχει λόγος συνάντησης. Αυτός ήταν ο σκοπός της συνάντησης σήμερα, να πάρουμε την παράταση».

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent



 

 

Pin It