Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ |Με επιστολή στην Επιτροπή Τουρισμού, ζητά άμεσα τη πραγματοποίηση συνεδρίασης διευρυμένου χαρακτήρα διαχείρισης της κρίσης και της δυσφήμισης του νησιού

12 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ| ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ «ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;» - Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος  Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρηματιών «Ο ΣΚΟΠΟΣ»)

Βοηθήστε και σώστε τη Ζάκυνθο

Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Γι α αυτό κάλεσα την  επιτροπή τουρισμού, να συνεδριάσει  και να κληθούν στη συνεδρίαση, βουλευτής, αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχος και θέλω να  πιστεύω, ότι  στο κάλεσμα , όταν υπάρξει, θα έρθουν όλοι. Θεωρώ ότι γι α να έχει ύπαρξη η επιτροπή τουρισμού, πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα ή να δρομολογηθούν κάποια πράγματα.

Η Ζάκυνθος δεν πρέπει να είναι στο κόκκινο και αν λένε κάποιοι ότι είναι και ο κ. Χαρδαλιάς συνεχίζει να καταστρέφει τη Ζάκυνθο, τότε γιατί ανοίγουν τα σχολεία. Διώχνει τον τουρισμό και αφήνει τα σχολεία; Απαράδεκτα όλα αυτά. Γι αυτό πρέπει ν α συγκληθεί η επιτροπή, θα ζητήσω να μην απουσιάζει κανείς.

Καταστρέφεις τον επιχειρηματία ; αφήνεις ελεύθερο τον αθλητισμό και ανοίγεις τα σχολεία; Τι να κάνουν με μία μάσκα; Να δω και από το δήμο, αν θα υπάρχει ανάλογη καθαριότητα.

Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά από το παρελθόν. Χρειάζεται ειδικός καθαρισμός. Τα παιδιά πάνε και στο γυμναστήριο και στη πλατεία. Από κάπου θα γίνει το κακό

Απαράδεκτη και η υπουργός που λέει θα έχουμε κρούσματα και θα κλείσουμε τμήματα… τόσο απλά;

Προχώρησε το θέμα ο πρόεδρος καλέστηκε από την αστυνομία, ανακοίνωσε στην ομάδα ότι τον κάλεσε για να  παρέμβει. Αυτό γνωρίζω, ότι έχει προχωρήσει το θέμα και ότι μέχρι αυτή τη στιγμή ανοίγουν τα σχολεία.

Πολύ καλή ισορροπία… Κλειδώνουμε τη Ζάκυνθο, την κοκκινίζουμε,  φεύγει τρέχοντας ο τουρισμός, αντίδραση δεν έχουμε από την αυτοδιοίκηση και,  ανοίγουμε τα σχολεία.

Σίγουρα έχουν γίνει πράγματα, αλλά εδώ κάτι γίνεται λάθος

Σώστε τη Ζάκυνθο. Κάντε κάτι για το νησί που η Ευρώπη αγαπάει … Μη πάμε στην 20η θέση με λάθη δικά μας.

Όταν κάποιος επιχειρηματίας ζει κάποια πράγματα, καταλαβαίνει και τους άλλους. Μόνο η ομάδα φέρνει αποτέλεσμα.



  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent

Pin It