Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ |«Καλωσόρισα το Δημήτρη Κουτσούμπα στο πολύπαθο και αμαρτωλό Δήμο Ζακύνθου» - Η συνάντηση με το Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων

08 Ιουλίου 2020

«ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑ ΤΟ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ , ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ , ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΔΗΜΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ «ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ… ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ , ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

Άμεσα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του συλλόγου των δημοτικών υπαλλήλων Ζακύνθου ο γ.γ. του ΚΚΕ , ο οποίος συναντήθηκε μαζί τους στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Νίκος Μαρίνος μιλώντας στο IonianRadio.gr, δήλωσε ότι ήταν ιδιαίτερη η τιμή που τους έγινε, σημειώνοντας «του δώσαμε υπόμνημα με τα βασικά μας αιτήματα κι εγώ προσωπικά τον ενημέρωσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολύπαθος και αμαρτωλός δήμο μας. Τον ενημέρωσα ακόμη ότι ο δήμος εργάζεται με το 50% του δυναμικού που είχε το 2012. Προσφέρθηκε να μας βοηθήσει με όποιο τρόπο, ώστε να γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις.

Νίκος Μαρίνος (Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ζακύνθου)

Μας επισκέφτηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ , μας έκανε την τιμή, νιώθουμε πολύ όμορφα και  είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση. Του δώσαμε υπόμνημα με τα βασικά αιτήματα μας. Εγώ ενημέρωσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολύπαθος και αμαρτωλός Δήμος μας
Αυτός ο  πολύπαθος και αμαρτωλός Δήμος μας... με την ανικανότητα αρκετών Δημοτικών Αρχών, που έχουν περάσει, και με τη σκοπιμότητα που είχαν, έχουν καταστρέψει το νησί  και πάντα τα φόρτωναν στους εργαζόμενους του Δήμου.
Τον ενημέρωσα ότι ο Δήμος δουλεύει με το 50% του δυναμικού που είχε το 2012 και του δώσαμε να καταλάβει, ότι οι υπηρεσίες και οι δομές του , βρίσκονται σε πλήρη αποσύνθεση.
Φάνηκε ενημερωμένος ... ήταν ικανοποιητικές οι απαντήσεις που πήραμε , ενώ  προσφέρθηκε να παρέμβει με όποιο τρόπο μπορεί, ώστε να γίνουν οι προσλήψεις και  να αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν πραγματική υπηρεσία.
Ήταν προσκεκλημένος από το σύλλογο δημοτικών υπαλλήλων όμως ο δήμαρχος που ήταν εκεί δίπλα στο γραφείο του το γνώριζε,  αλλά…. τίποτα μετά από αυτό.
Ο χρόνος της συνάντησης  ήταν πολύ περιορισμένος και δεν αναπτύχτηκαν θέματα. Εγώ έκανα αναδρομή από το 1980 και είπα κάποια  πράγματα.
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει , δεν έχει επισκεφτεί άλλος ποτέ , δεν έχει ανεβεί ποτέ γ.γ του ΚΚΕ στο δημαρχείο.
Τους ευχαριστούμε όπως και τον Γιώργο Κωνσταντίνου αλλά και τους 3 δημοτικούς συμβούλους  που όταν τους θέλουμε είναι δίπλα μας.Ήμουν στη συγκέντρωση –ομιλία του κ.Κουτσούμπα πριν λίγο μαζί με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της πόλης και αποφασίσαμε και καταλήξαμε ,από κοινού, με όποιες ομάδες ενδιαφέρονται να καθαρίσουμε τουλάχιστον την πλατεία μας.
Ζεύει για ν α το πω ζακυνθινά. Δεν το χρεώνω στο κ.Αρετάκη, και πέρυσι έτσι ήταν. Για να καθαριστεί όμως θέλει οργάνωση και γι αυτό είπαμε να συνεργαστούμε με το  κ. Πέττα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent


Pin It