Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΕΝΟΣ (ΚΑΠΤΕΝ) |«Τα αιτήματα των εργαζομένων είναι απλά. Πήγαμε στο δήμαρχο, να συνεισφέρουμε οικονομικά»

27 Σεπτεμβρίου 2022
  • Συνάντηση ξενοδόχων με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και τον Δήμαρχο Ζακύνθου.
  • «Πήραμε χαρτί από το δήμο, ότι εντός των επόμενων 5-6 ημερών,  θα αγοραστούν τα λάστιχα»
  • «ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ».
  • «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ , ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ».
  • «ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ»
Ο Χρήστος Ξένος-Καπετάνιος (Επιχειρηματίας / Ξενοδόχος) μιλά στο IonianRadio.gr

«Πήγαμε στους απεργούς στην καθαριότητα, όπως οφείλαμε τους ακούσαμε, τα περισσότερα αιτήματα τους είναι δίκαια και λάβαμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε και εμείς μέσω των δυνάμενων μας και μέσω του δήμου.
Τα αιτήματα τους ήταν απλά. Πήγαμε και στο δήμαρχο, είπαμε ότι μπορούμε να συνεισφέρουμε οικονομικά αν χρειαστεί, αλλά μας είπε ότι δεν χρειάζεται, ο δήμος έχει ταμείο. Απομένει να λυθεί το πρόβλημα. Πήραμε ένα χαρτί από το δήμο,  ότι εντός των επόμενων 5-6 ημερών,  θα αγοραστούν τα λάστιχα και η επιστολή εστάλη στους απεργούς να την διαβάσουν και που μέσα αναφέρει  ότι η τάδε   εταιρεία έχει μειοδοτήσει στην αγορά των ελαστικών των μεγάλων οχημάτων.
Το πρόβλημα των σκουπιδιών αρχίζει να διογκώνεται και είναι κακή εικόνα,  που βλάπτει τους κατοίκους και πολύ περισσότερο βλάπτει και την εικόνα του νησιού τουριστικά.
Ακόμη έχουμε τουρίστες πρέπει να προσέξουμε και να μη δώσουμε αφορμές .
Δεν είμαστε εναντίον κανενός δήμου, θέλουμε ο κάθε δήμαρχος να επιτυγχάνει στο έργο του, γιατί είναι καλό για τον τόπο μας.
Συναινετικό πνεύμα  και ενωτικό χρειάζεται και όχι διόγκωση του προβλήματος. Στόχος η εξεύρεση λύσης».

Ο Χρήστος Ξένος-Καπετάνιος μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent

Pin It