Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ| «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ»- «ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»

28 Ιουλίου 2022
 
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ Δ.Δ.ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ , ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ, ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΤΕΟ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο κ.ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ , ΕΝΩ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.

 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ  (Πρόεδρος Τ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, στο Ionianradio.gr

 Στο Δ.Δ.Καλαμακίου, στο δίκτυο μετά από 3 χρόνια καταφέραμε και κάναμε ένα κομμάτι οδικού δικτύου και μας υποσχέθηκε ο δήμαρχος,  ότι του χρόνου θα γίνει και το υπόλοιπο. Είμαστε ευχαριστημένοι. Όμως έχουμε πολλά χόρτα και σκουπίδια στους δρομους, όχι από την αποκομιδή αλλά λόγω αναρχίας που υπάρχει στον κόσμο.
Μαζεύω σκουπίδια από τράφους και χαντάκια που περνάνε και τα πετάνε . Σήμερα μαζέψαμε 40 σακούλες στο δρόμο του ΚΤΕΟ. Είναι αχαρακτήριστο αυτό που συμβαίνει. Είμαστε γύφτοι , πίνουμε καφέ και πετάμε το κυπελάκι στο δρόμο. Τρεις ημέρες ήμασταν στο δρόμο του ΚΤΕΟ
Η αποκομιδή εξελίσσεται ομαλά και πάμε πολύ καλά. Με την ανακύκλωση υστερεί κάπως , ελπίζω να το λύσουν και αυτό το θέμα
Ένα άλλο κομματι πουθελω να θίξω είναι ότι όταν πετάμε τα χαρτιά τα λιώνουμε.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Είμαστε όλοι μας ευχαριστημένοι. Οικονομικά βέβαια δεν μεταφράζεται,  γιατί η αγορά έχει ακριβύνει και δεν υπάρχει οικονομικό όφελος. Εκεί είναι μείον,  παρότι έχει πολύ κόσμο
ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ
Συμφέρει το κράτος να έχει θανάτους και τραυματισμούς; Ή να τις σταματήσει ;πρέπει να πιέσει η περιφέρεια, πρέπει να ενωθούμε όλοι και κάτι θα καταφέρουμε
ΧΥΤΑ
Άλλο από μία  μελέτη,  που μας έδειξε η  περιφέρεια το χειμώνα δεν έχουμε άλλη ενημέρωση
Θέλω να ευχαριστήσω  τους επιχειρηματίες που δίνουν χρήματα για την πεζή καθαριότητα που κάνουμε αυτές τις ημέρες στους δρόμους
ΛΑΚΚΟΥΒΑ
Είναι μία λακκούβα που βρίσκεται 2 χρόνια τουλάχιστον. Την είδαν τότε από τη ΔΕΥΑΖ και έμεινε έτσι. Η λακκούβα μέσα έχει μεγαλώσει., έχει γίνει καθίζηση. Ενημέρωσα τη ΔΕΥΑΖ μάλλον θα λυθεί το θέμα.
Όταν πάμε με το σταυρό στο χέρι δεν κάνουμε τίποτα. Όταν βγαίνουμε στο διαδίκτυο το βλέπουνε. Είναι όντως επικίνδυνη αυτή η λακκούβα έχει βάθος. Έχει δημιουργηθεί γιατί έχει περάσει η αποχέτευση. Έφυγε το χώμα και έκατσε. Έχει γίνει καθίζηση εσωτερική.
Με τον κ.Κακολύρη μίλησα και μου είπε ότι  θα στείλει την κ. Λαγοδήμου και θα έρθει για να λυθεί το θέμα ΧΘΕΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

 
Pin It