Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | «Να παραιτηθεί ο Νικήτας Σπίνος από αντιδήμαρχος, δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντα του, δημιουργεί μόνο προβλήματα»

15 Ιουνίου 2022
  • ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΥΚΩΝ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΙΝΟΣ, ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ΄.
  • «Καλό είναι να κάνει μία δεύτερη σκέψη ο κ.Σπίνος και αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του στις Αλυκές , να δηλώσει παραίτηση για να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα. Η συμπεριφορά του, δημιουργεί προβλήματα… Θα πάω αύριο πάλι στο δήμαρχο »
Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Πρόεδρος Τ.Σ.Κατασταρίου) στο IonianRadio.gr
 
«Δεν θα έβγαινα αν δεν άκουγα τη συνέντευξη του κ.Σπίνου , χθες στην εκπομπή σας, που με εξόργισαν κάποια πράγματα
Στα όσα ανέφερε ο κ.Σπίνος , όσο και να προσπάθησα  να βρω ίχνος αλήθειας, δεν τα κατάφερα. Αν θέλει να ξεκινήσουμε συζήτηση που θα βασίζεται στις ανακρίβειες και στα ψέματα είναι εύκολο. Θα παρακαλούσα να είναι πιο ενημερωμένος και πιο ειλικρινής. Δεν μπορεί να βγαίνει να δηλώνει, ότι η συγκεκριμένη γεώτρηση  παράγει περισσότερο νερό από την παλιά. Είναι ψεύδη, η παρουσία του στη περιοχή είναι ανύπαρκτη. Θα πρέπει να κατανοήσει ότι το μηχάνημα δεν λειτουργεί,  όπως πρέπει. Φυσικά θα γεμίσει μετά από ένα μήνα,  όμως αυτό είναι φυσικό επακόλουθο να συμβεί.
Προέβαλα τις ενστάσεις μου να  μην μπει, όμως αφού οι υδραυλικοί μου είπαν, ότι πρέπει να τοποθετηθεί για να το δούμε. Παράγει 10 κυβικά όταν η παλιά παρήγαγε 100. Αν θεωρεί ο κ.Σπίνος ότι το πρόβλημα θα μπορεί να λυθεί σε ένα μήνα,  εγώ του λέω ότι πρέπει να λυθεί σε 2 ημέρες. Θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι θέμα υπομονής. Είναι θέμα πρακτικό. Εάν δε λυθεί στις επόμενες 2-3 ημέρες, δεν γίνεται. Είναι προσβολή να λέει να μη μεμψιμοιρούμε. Αν θέλει λύση , να πάρει μηχάνημα μεγαλύτερο και σε 2-3 ημέρες το θέμα θα λυθεί. Είναι μείζονος σημασίας το θέμα. Εκεί που δαπάνησαν 1500 ευρώ ας δαπανούσαν 2500  €. Ο Δήμαρχος μου είπε χθες ότι αν δεν κάνει το μηχάνημα, θα παραγγείλουμε άλλο. Και μετά βγαίνει ο κ.Σπίνος και λέει θα γεμίσει σε κάποια στιγμή. Φυσικά θα γεμίσει ,όμως οι επιχειρηματίες γύρω -γύρω, ταλαιπωρούνται.
Οι υδραυλικοί το τοποθέτησαν το μηχάνημα, γνώριζαν τη δυναμικότητα του, έκαναν  όμως ότι τους είπε ο αντιδήμαρχος. Όμως το ,μηχάνημα δεν ήταν κατάλληλο. Δεν ανταποκρίνεται και ο κ. Σπίνος δεν μπορεί να το καταλάβει. Έχω βγει εκτός εαυτού και  πρέπει να καταλάβει ότι οι πρόεδροι αποσβαίνουν επάνω τους , την ένταση των πολιτών και θα πρέπει να είναι πιο σεβαστικοί  απέναντι τους. Αν θεωρεί ο κ.Σπίνος , ότι έχει δίκιο, ας έρθει εδώ να μας δείξει τα έργα του στις Αλυκές. Αν εγώ είμαι παράξενος, πάρτε και τους άλλους οχτώ προέδρους. Θα πρέπει να καταλάβει ότι όλα δεν είναι πολιτική αυτή  ,ούτε να φαινόμαστε ωραίοι στα ραδιόφωνα.
Δεν εισακουστήκαμε αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Όμως το αποτέλεσμα μετράει . Το επόμενο βήμα,  είναι να πάω αύριο πάλι στο δήμαρχο, γιατί άκρη δεν βρήκαμε. Καλό είναι να κάνει μία δεύτερη σκέψη ο κ.Σπίνος και αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του στις Αλυκές , να δηλώσει παραίτηση για να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα. Η συμπεριφορά του,  δημιουργεί προβλήματα.
100άδες είναι τα προβλήματα των Αλυκών,  όπως ασφαλτοστρώσεις, ανάγκες στα σχολεία, στους κοινόχρηστους χώρους, φωτισμό κλπ,  που καλύπτονται από τη μισθοδοσία μου και από εθελοντές και είναι πολλά που δεν καλύπτονται. Είναι παντελώς απών ο δήμος. Υπάρχουν κάποιες φιλότιμες προσπάθειες από υπηρεσίες του δήμου, που προσπαθούν να συνεισφέρουν όμως δεν είναι αρκετό».

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Πρόεδρος Τ.Σ.Κατασταρίου) στο IonianRadio.gr (VIDEO)

 



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent

Pin It