Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΚΤΥΠΗΣ : «Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Ζάκυνθο. Ενέκριναν 2.700.000 Ε για έργα στο ΝΑΥΑΓΙΟ» - Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες

26 Μάι 2022
ΝΑΥΑΓΙΟ| «ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ»  
«Θεώρησα από την αρχή της θητείας μου ότι θα πρέπει να διασωθεί το καράβι και δεύτερον η δυσφήμιση με πτώσεις τουριστών έπρεπε να σταματήσουν, η φθορά του καραβιού και η ασφάλεια. Πλέον τα έχουμε. Στο επόμενο 15θήμερο θα εγκατασταθεί η νορβηγική εταιρεία. Περιλαμβάνει καθαρισμό της άμμου για να πάνε στο βάθος του καραβιού. Είναι εξειδικευμένη η δουλειά . Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε καθ ολοκληρία τη περιοχή του ναυαγίου
Ευχαριστώ τον κ.Κικίλια που πράγματι τέτοια γρήγορη, εξέλιξη είναι πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα. Επίσης τον κ.Σκυλακάκη που άμεσα υπέγραφε το κονδύλι για την συντήρηση και ασφάλεια του ναυαγίου. Τους ευχαριστώ γιατί σκύβουν στα προβλήματα του τόπου μου και έργα που είχαν βαλτώσει επιτέλους γίνονται»
 
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ …
«Εδώ βλέπουμε κάτι το παράδοξο. Υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες ζακυνθινών, που συντάσσονται με ομάδες εκτός Ζακύνθου, για να μας δημιουργήσουν προβλήματα, για έργα που θέλουμε να κάνουμε και το κάνουν για αντιπολιτευτικούς λόγους. Βλέπουμε από το ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν περιβλήματα. Βλέπουμε άλλους στο διαδίκτυο να μιλάνε για τα χρήματα. Εμείς θέλουμε να διασωθεί το ναυάγιο και να είναι ασφαλής η περιοχή. Υπάρχουν διαδικασίες, ο καθένας μπορεί να ελέγξει το οτιδήποτε. Είναι μικροψυχία να έχουμε μία τέτοια εξέλιξη και κάποιοι να στενοχωριούνται»
 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΚΟΛΥΡΗ
 «Με εξοργίζει ότι ο Σταύρος Κακολυρης δεν τον απασχολεί η συντήρηση αλλά τα χρήματα …Η ανυπαρξία τους,  τους κάνει να μη ξέρουν που πάνε … Είναι απαράδεκτο να μιλάει και να μη λέει ότι έχουμε μία καλή εξέλιξη, αλλά να τον απασχολεί αν είναι υπέρογκα τα ποσά….»
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΩΔΩΝΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ , Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΗΛΩΣΕ :«Καλή τους επιτυχία».
 
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΤΡΟΦΑΔΙΑ – ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
«Δεν ήταν κανένας στον αγιασμό από αυτούς που πράγματι εκτελούν το έργο, περιφέρει, βουλευτής, υπουργείο.
Τα εγκαίνια θα γίνουν από την υπουργό, όταν θα πρέπει και σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα κοπεί κορδέλα στη περιοχή. Είναι έργο που έπρεπε να είχε γίνει, αλλά επί των ημερών μας ξεκίνησε και γίνεται.
Εδώ δεν είναι δυνατόν να κάνεις ένα έργο που είναι σε εξέλιξη , να έχει γίνει και το λιμάνι από την περιφέρεια και να μην ευχαριστείς τους αρμόδιους υπουργούς και την περιφερειάρχη. Τα χρήματα είτε το θέλουμε είτε όχι εξασφαλίστηκαν από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση. Τα εγκαίνια θα γίνουν έτσι όπως πρέπει….»
 
 
Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΚΤΥΠΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στο  IONIAN RADIO.GR: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Ζάκυνθο. Ενέκριναν 2.700.000 Ε για έργα στο ΝΑΥΑΓΙΟ»
 
 «Είναι μία καλή ημέρα για όλους μας . Ένας στόχος μας ακόμη παίρνει σάρκα και οστά και έχει να κάνει με τη συντήρηση και ασφάλεια της περιοχής του Ναυαγίου που είναι η 5η κατά σειρά εικόνα σε όλο το πλανήτη και θα ήταν δυστύχημα να το χάσουμε και να μη το διατηρήσουμε.
Ο πυλώνας στήριξης μας είναι ο τουρισμός και είναι κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Γίνεται τώρα από το σημερινό βουλευτή και είναι μία πολύ καλή εξέλιξη.
Υπάρχει αναλυτικός πίνακας που έχει δώσει και η επιτροπή και έχει να κάνει με τη συντήρηση, με σεκιούριτι, με μελέτες αρχιτεκτονικές και μία σειρά από έργα που θα γίνουν. Το ποσό μη μας ξενίζει. Είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με αυτό που δίνει το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο. Το ζητούμενο είναι να συντηρηθεί το καράβι και να δημιουργήσουμε ασφάλεια στο επάνω μέρος.  Θεώρησα από την αρχή της θητείας μου ότι θα πρέπει να διασωθεί το καράβι και δεύτερον η δυσφήμιση με πτώσεις τουριστών έπρεπε να σταματήσουν, η φθορά του καραβιού και η ασφάλεια. Πλέον τα έχουμε. Στο επόμενο 15θήμερο θα εγκατασταθεί η νορβηγική εταιρεία. Περιλαμβάνει καθαρισμό της άμμου για να πάνε στο βάθος του καραβιού. Είναι εξειδικευμένη η δουλειά . Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε καθ ολοκληρία τη περιοχή του ναυαγίου
Ευχαριστώ τον κ.Κικίλια που πράγματι τέτοια γρήγορη, εξέλιξη είναι πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα. Επίσης τον κ.Σκυλακάκη που άμεσα υπέγραφε το κονδύλι για την συντήρηση και ασφάλεια του ναυαγίου. Τους ευχαριστώ γιατί σκύβουν στα προβλήματα του τόπου μου και έργα που είχαν βαλτώσει επιτέλους γίνονται.
  • Εδώ βλέπουμε κάτι το παράδοξο. Υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες ζακυνθινών, που συντάσσονται με ομάδες εκτός Ζακύνθου, για να μας δημιουργήσουν προβλήματα, για έργα που θέλουμε να κάνουμε και το κάνουν για αντιπολιτευτικούς λόγους. Βλέπουμε από το ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν περιβλήματα. Βλέπουμε άλλους στο διαδίκτυο να μιλάνε για τα χρήματα. Εμείς θέλουμε να διασωθεί το ναυάγιο και να είναι ασφαλής η περιοχή. Υπάρχουν διαδικασίες, ο καθένας μπορεί να ελέγξει το οτιδήποτε. Είναι μικροψυχία να έχουμε μία τέτοια εξέλιξη και κάποιοι να στενοχωριούνται.
Η οικονομία της Ζακύνθου μπορεί να στηριχτεί επάνω σε αυτό το αξιοθέατο. Θα μπορούσε ο δήμος με μια αναπτυξιακή να κερδίζει το λιγότερο τρία εκατομμύρια. Όμως δεν γίνεται γιατί η αντιπαλότητα έχει βυθίσει…
Ο κ.Κακολύρης καλό είναι να ξέρει…
Η ανυπαρξία τους,  τους κάνει να μη ξέρουν που πάνε, τα ποσά λες, και τα ποσά είναι στον αέρα.
Είναι απαράδεκτο να μιλάει και να μη λέει ότι έχουμε μία καλή εξέλιξη, αλλά να τον απασχολεί αν είναι υπέρογκα τα ποσά. Είναι αυτό που είπα . Κάποιοι για αντιπολιτευτικούς λόγους συντάσσονται για να δημιουργήσουν προβλήματα.
Κάποιοι στεναχωρούνται για τη ΜΕΘ τι να κάνουμε ; Επι των ημερών μας  άνοιξε. ..
 Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με ότι δυνάμεις έχουμε για να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου.
Με εξοργίζει ότι ο Σταύρος Κακολύρης δεν τον απασχολεί η συντήρηση αλλά τα χρήματα.
Όταν πηγαίνεις και θέλεις να αναθέσεις σε εταιρεία σεκιούριτι και θες 3 ανθρώπους και εδώ έρχεται η επιτροπή και λέει θέλουμε 15 άτομα , ε ναι δεν του βγαίνει του προέδρου».
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΩΔΩΝΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ , Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΗΛΩΣΕ:
«Καλή τους επιτυχία».
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΤΡΟΦΑΔΙΑ – ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
 
«Δεν ήταν κανένας στον αγιασμό από αυτούς που πράγματι εκτελούν το έργο, περιφέρει, βουλευτής, υπουργείο.
Τα εγκαίνια θα γίνουν από την υπουργό, όταν θα πρέπει και σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα κοπεί κορδέλα στη περιοχή. Είναι έργο που έπρεπε να είχε γίνει, αλλά επί των ημερών μας ξεκίνησε και γίνεται.
Εδώ δεν είναι δυνατόν να κάνεις ένα έργο που είναι σε εξέλιξη , να έχει γίνει και το λιμάνι από την περιφέρεια και να μην ευχαριστείς τους αρμόδιους υπουργούς και την περιφερειάρχη. Τα χρήματα είτε το θέλουμε είτε όχι εξασφαλίστηκαν από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση. Τα εγκαίνια θα γίνουν έτσι όπως πρέπει. Για ένα έργο που δαπανούμε τόσα εκατομμύρια θα πάμε να δούμε και να το παρακολουθήσουμε γιατί είναι έργο του υπουργείου πολιτισμού όπως είναι και τα 930 χιλιάρικα για τη μελέτη του μεταβυζαντινού μουσείου. Είναι εξασφαλισμένο κονδύλι 4 εκατομμύρια για την αγορά της συλλογής που είναι μέσα στο σπίτι Ρώμα για να περιέλθουν στον τόπο μας.
Δεν μπορούμε να λέμε ότι στη Ζάκυνθο δεν γίνεται τίποτα. Όλα αυτά που γίνονται δείχνουν έναν άνθρωπο που συνεχώς ζητάει και έρχονται πράγματα. Κάποια στιγμή θα μιλήσουν από μονα τους αυτά που γίνονται.
Πίστευα ότι κάποιοι θεσμικοί παράγοντες θα χαίρονταν με την εξασφάλιση του κονδυλίου για το Ναυάγιο. Όμως στενοχωρήθηκαν. Όσο γι αυτούς που είπαν ότι φτιάχνουμε τον Παναγιώτη και όχι τα μνημεία , να μη βιάζονται….
Κάποιοι δεν διεκδικούν και όταν έρχονται έργα που εμείς διεκδικούμε κατακρίνουν. Τους αφήνω στη λύπη τους…
Θα μείνω στα συγχαρητήρια μέσα από το διαδίκτυο για αυτή την επιτυχία».

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent




 

Pin It