© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Διονύσης Σκιαδόπουλος - Για ΛΙΒΑ :«Κρατάμε στάση αναμονής» - Παρέμβαση προέδρου ΤΚ και σχολικής κοινότητας για το ΓΕΛ Κατασταρίου

24 Ιανουαρίου 2023

 «Έδειξε ενδιαφέρον ο κ.Σπίνος .Αύριο θα βρίσκονται τα συνεργεία στο Σχολείο »

  • ΕΚΛΟΓΕΣ : « Έχει υπάρξει απογοήτευση και δυστοκίες από τη δημοτική αρχή» - «Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Θέλουν διαμόρφωση . Είμαστε σε στάση ζύμωσης και διαμόρφωσης μιας παρέας»
  • ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ : «Όσο αναφορά την αποκομιδή γίνεται σε ένα βαθμό …Ζητάμε τα ανταποδοτικά οφέλη να είναι σε ένα βαθμό… κοινωνικά δίκαια»
  • ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ : «Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα στην ύδρευση, πέρα από κάποιες βλάβες»
  • ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ : «Η περιφέρεια έχει κάνει σημαντικά βήματα ,όχι όμως εκείνα που θα οραματιζόμασταν και πρέπει να ακολουθήσει τα ίδια χνάρια και ο δήμος»
  • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΛ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ : «Στο ΓΕΛ Κατασταρίου ο Δήμος έχει σταθεί έτσι όπως πρέπει. Υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα. Κάποιοι σοφάδες που έχουν πέσει κλπ. Πρέπει να σκύψει η δημοτική αρχή επάνω. Δόθηκε λύση σε κάποια θέματα και περιμένουμε και το επόμενο διάστημα να συντονιστούν και να δρομολογηθούν πιο σοβαρά προβλήματα»

Ο Διονύσης Σκιαδόπουλος (Πρόεδρος Τ.Κ.Κατασταρίου) μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ , στο IonianRadio.gr

ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ

«Το Καταστάρι έχει γεωτρήσεις που δεν συνορεύουν με άλλα δίκτυα. Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα στην ύδρευση,  πέρα από κάποιες βλάβες. Έχουμε κανονική ροή, είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο και τους χειμερινούς και τους καλοκαιρινούς μήνες. Συμβάλουν πολύ και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΖ.

Οι θέσεις των προέδρων είναι να λένε τα πράγματα με το όνομα τους και όχι να είναι αντιπολιτευτικές.

Η επάρκεια και η ποιότητα του νερού  σίγουρα ταλανίζει και πρέπει να δρομολογηθούν λύσεις. Αυτό όμως είναι θέμα που απασχολεί πανελλαδικά και όχι μόνο τη Ζάκυνθο. Εδώ όμως λόγω των πολλών βροχοπτώσεων πρέπει  να το εκμεταλλευτούμε. Είμαστε στο μεταίχμιο να εκμεταλλευτούμε  τώρα το γεγονός,  λαμβάνοντας υπόψη και τη κλιματική αλλαγή»

ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

«Είναι ένα προβληματικό δίκτυο με βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Δεν λύνεται απλά, χρειάζονται γενναίες χρηματοδοτήσεις και παρεμβάσεις. Η περιφέρεια έχει κάνει σημαντικά βήματα ,όχι όμως εκείνα που θα οραματιζόμασταν και πρέπει να ακολουθήσει τα ίδια χνάρια και  ο δήμος. Η χρηματοδότηση δεν μπορεί να βρεθεί από το δήμο και έτσι πρέπει  ο βουλευτής να αγκαλιάσει το δήμο. 

Είναι ένα οδικό δίκτυο που οι τελευταίες παρεμβάσεις έγιναν πριν20 χρόνια. Είναι λοιπόν φυσική η φθορά»

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

«Όσο αναφορά το κεφάλαιο ΛΙΒΑΣ το παρακολουθούμε στενά αλλά διακριτικά. Υπάρχει και ο ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ που παρακολουθεί και είμαστε κοντά και συζητάμε για καλύτερες λύσεις.

Υπάρχουν κάποια θέματα που πιστεύω ότι θα προχωρήσουν και θα πάμε καλά. Βασικό πρόβλημα, αλλά επόμενο είναι το χρονοδιάγραμμα. Κρατάμε στάση αναμονής

Όσο αναφορά την αποκομιδή  γίνεται σε ένα βαθμό. Υπάρχουν όμως κάποια προβλήματα. Πρέπει να υπάρχει μία ειδική μεταχείριση, καθώς φιλοξενούμε τα σκουπίδια πάνω από το κεφάλι μας.  Δεν μπορεί λοιπόν να τα μαζεύουν τελευταία από εμάς. Ζητάμε τα ανταποδοτικά οφέλη να είναι σε ένα βαθμό… κοινωνικά δίκαια

Είμαστε ικανοποιημένοι με την συνεργασία  με τον κΝίκο Αρβαντιτάκη , και τον Αντιδήμαρο κ. Νικήτα Σπίνο και ευελπιστούμε στις επόμενες ημέρες να λυθεί το πρόβλημα. Είναι σκουπίδια στο δρόμο και δεν νοείται το 2023 να υπάρχουν σακούλες στο δρόμο.

Η ζακυνθινή κοινωνία επιλέγει και μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. Σε μερικές αποφάσεις κατακρίνω το δήμαρχο ,όπως είναι τα σκουπίδια, σε κάποιες άλλες θέσεις του τις εγκρίνω ,όπως και κάποιοι άλλοι πρόεδροι. Όμως τα σκουπίδια έπρεπε  να είχαν λυθεί από την αρχή της θητείας τους»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΛ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

«Στο ΓΕΛ Κατασταρίου ο Δήμος  έχει σταθεί έτσι όπως πρέπει. Υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα. Κάποιοι σοφάδες που έχουν πέσει κλπ. Πρέπει να σκύψει η δημοτική αρχή επάνω. Δόθηκε λύση σε κάποια θέματα και περιμένουμε και το επόμενο διάστημα να συντονιστούν και να δρομολογηθούν πιο σοβαρά προβλήματα.

Τα προβλήματα είναι λειτουργικού χαρακτήρα, δεν είναι κοστοβόρα, προγραμματισμός καλός χρειάζεται. Δεν μπορεί να υπάρχει αναμονή, γιατί το ατύχημα και η κακιά στιγμή δεν περιμένει.

Τα  συζητήσαμε με τον κ.Σπίνο που έδειξε ενδιαφέρον και από αύριο θα έρθουν τα συνεργεία. Ελπίζω να δείξουν την ίδια σπουδή  και για άλλα προβλήματα πριν προκύψουν»

ΕΚΛΟΓΕΣ

«Με φέρνει σε άβολη θέση η ερώτηση, αλλά η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι μικρόβιο που δύσκολα φεύγει. Έχει υπάρξει απογοήτευση, δυστοκίες από τη δημοτική αρχή. Είναι αντικείμενο που μου αρέσει. Όμως είμαστε στο μεταίχμιο και το επόμενο διάστημα θα πάρουμε τις αποφάσεις αφού συζητήσουμε με τους φίλους μας.

Εμείς που δεν κοιτάμε κάποια άλλα πράγματα ίσως να πούμε και πριν τις εκλογές.

Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Θέλουν διαμόρφωση . Είμαστε σε στάση ζύμωσης και διαμόρφωσης μιας παρέας»

  • Δείτε εδώ όλες τις συνεντεύξεις : VIDEO

 

 

Διαδικτυακό ραδιόφωνο με ήχο αλλά και εικόνα.

Ψυχαγωγικό και ενημερωτικό


Επικοινωνία

  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2022 IonianRadio. All rights reserved.

Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.