© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Χρήστος Μεϊντάνης : «Tην Πέμπτη περνάει από οικονομική επιτροπή, η πρώτη φάση της ανάπλασης των Καμινίων»

30 Ιανουαρίου 2023
  • «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνω ότι περνάει την Πέμπτη από οικονομική επιτροπή, η πρώτη φάση της ανάπλασης των Καμινίων, με σταμπωτό και φωτισμό. Μέχρι το τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής, ευελπιστώ να έχουμε πάει και στη δεύτερη φάση με αγορά οικοπέδων για να χρησιμοποιηθούν για παρκινγκ»

Ο Χρήστος Μειντάνης   (Τοπικό Συμβούλιο Πόλης Ζακύνθου) μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr

«Στην οδό Κολυβά σε μία από τις πολλές βόλτες που κάνω καθημερινά, αντίκρυσα ένα επικίνδυνο θέαμα. Ξύλα, θερμοσίφωνες, λάσπες, συμπολίτες μας ταλαιπωρημένοι , οργισμένοι, που ένιωθαν μόνοι τους  και κανένας δεν είχε ενδιαφερθεί. Μίλησα με το πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου και με το Δήμαρχο, όπου του είπα τι ακριβώς συμβαίνει. Ο δήμαρχος μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι, ήρθε στο σημείο  και άμεσα έφερε μηχανήματα να καθαρίσει την περιοχή.

Πίσω από την οικία που φαίνεται στις φωτογραφίες, έρχονταν λάσπες από το  βουνό. Είχαν φρακάρει τα 2 φρεάτια με αυτά που κατέβαιναν από το βουνό. Η λάσπη μέσα στο σπίτι ενός κατοίκου στη περιοχή , ήταν στους 40 πόντους. Έπαιρναν τηλέφωνο ,δεν  έβρισκαν κανέναν και λύθηκε το πρόβλημα με την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου μας.

Στο σημείο  που είναι πίσω από αυτά τα σπίτια, στο βουνό,  περπάτησα με τους ιδιοκτήτες. Μέχρι  το σημείο που μπόρεσα να περπατήσω είναι μια ιδιοκτησία που έχουν μείνει κλαδιά από ελιές που έχουν μαζέψει. Αυτός ο χώρος πρέπει να καθαριστεί άμεσα,  γιατί υπάρχει φόβος κάποια στιγμή να υπάρξει πυρκαγιά. Το κάναμε γνωστό και στο δήμαρχο και είπε θα επαλειφθεί»

ΚΑΜΙΝΙΑ

«Έχουν γίνει κάποια πράγματα, όπως το σταμπωτό. Έχουν γίνει και κάποια αντιπλημμυρικά,  όχι όμως με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν έχουν αποδώσει 100%.

Όσο αφορά για το τι προχωράει, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνω ότι περνάει την Πέμπτη από οικονομική επιτροπή, η πρώτη φάση της ανάπλασης των Καμινίων, με σταμπωτό και φωτισμό. Μέχρι το τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής, ευελπιστώ να έχουμε πάει και στη δεύτερη φάση με αγορά οικοπέδων για να χρησιμοποιηθούν για παρκινγκ.

Όποιος προσπαθεί κάτι μπορεί να καταφέρει… θα συνεχίσουμε να ασκούμε πιέσεις . Έχουμε δείξει πόσο δυναμικοί είμαστε σαν τοπικό συμβούλιο. Κάποιοι που έχουν διατελέσει πολιτικοί όμως,  του δημιουργούμε θέμα γιατί ακουγόμαστε πολύ. Δεν θα εμφανιστούμε ένα μήνα πριν τις εκλογές. Έχουμε λιώσει παπούτσια στους δρόμους, όραμα μας δεν είναι να κατακτήσουμε μια καρέκλα. Θέλουμε να κάνουμε γνωστά τα προβλήματα και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση στο πολίτη»

ΕΚΛΟΓΕΣ

«Έχω ανήσυχο πνεύμα, πολύ ενέργεια, αγαπώ τον τόπο, και ενδιαφέρομαι για το αύριο των παιδιών μου.

Μακριά από εμένα οι πολιτικοί με στάμπες πολιτικές, μακριά οι άνθρωποι που ο κόσμος τους έδωσε το δικαίωμα να δουλέψουν γι αυτούς και είναι αποτυχημένοι. Αν με δείτε σε ψηφοδέλτιο θα είμαι σε ψηφοδέλτιο με νέους που δεν έχουν σχέση με την πολιτική. Περιμένω να δω και την επόμενη ημέρα. Δεν βιάζομαι και δεν φοβάμαι ότι δεν θα βρω θέση σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Εξάλλου αν δεν βρω , θα καθίσω στο σπιτάκι μου»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

«Το τοπικό συμβούλιο πρωτοστάτησε σε αυτή την εκδήλωση για τη κοπή της κουλούρα. Είχαμε πολύ κόσμο, δώσαμε χρώμα Ζακύνθου με βιωματικές ομιλίες.

Αυτό που έκλεισε τη βραδιά, ήταν το εκκλησιαστικό σύνολο με παλιά ζακυνθινά τραγούδια.

Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Κύριο κριτής είναι ο πολίτης»

  • Δείτε εδώ όλες τις συνεντεύξεις : VIDEO

Διαδικτυακό ραδιόφωνο με ήχο αλλά και εικόνα.

Ψυχαγωγικό και ενημερωτικό


Επικοινωνία

  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2022 IonianRadio. All rights reserved.

Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.