Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Τάσος Τζίμης: Επιτυχημένη η Γενική Συνέλευση του Ε.Σ. - Ο μπακαλιάρος της 25ης Μαρτίου στο Καλαμάκι έχει όνομα ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ -

25 Μαρτίου 2023
Είθισται σε αυτό το νησί να βλέπω ότι προβλήματα έχουμε, να μην τα λύνουμε και να λαμβάνει μέρος για τη λύση τους η εκάστοτε κυβέρνηση. Για ποιο να πούμε; Χελώνα; Λίβα; θαλάσσιο πάρκο; Όταν ξέρει η Αθήνα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε επέμβαση, τότε επεμβαίνει μέσα στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Ήρθε ο καιρός να σκύψουμε στα προβλήματα μας και με ώριμες τεκμηριωμένες μελέτες να τρέχει κάποιος στην Αθήνα να φέρνει λύσεις.
Ακυρώθηκε το κύτταρο που θα φτιαχνόταν στο ΧΥΤΑ. Πάμε για συμπληρωματική μελέτη και πιστεύω ότι μετά τις εκλογές θα ξεκινήσει η αποκατάσταση.
Το ΕΘΠΖ έχει διαλύσει.
 
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν 25 τα μέλη που παρευρέθησαν έγινε πολύ καλή συζήτηση και υπήρξε σε όλα ομοφωνία.
Εύχομαι να δέσει ο εμπορικός σύλλογος. Χρειάζεται, να μην είναι διαλυμένος. Υποσχέθηκα όταν ανέλαβα, ότι δεν θα διαλύσει αλλά θα κρατηθεί ψηλά και θα τον κρατήσουμε ψηλά.
Στο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου έχουμε στείλει 12 έγγραφα με διάφορα προβλήματα του νησιού .Έχουμε ζητήσει να οδηγηθούν στο δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν έχουμε πάρει απάντηση ούτε για την κανονιστική, ούτε για τα κυβάκια που βάζουν στραβά και τα κάνουν χωρίς να ξέρουν το γιατί. Είπα ότι αυτά τα κυβάκια είναι διακοσμητικά για το σπίτι. Δεν είναι αυτά που βάζει η Αθήνα. Είναι για τα σπίτια μας, για τα σαλόνια μας. Είναι λάθος και απόρησα γιατί δεν υπάρχουν σε κάποιους πεζόδρομους καθόλου πεζοδρόμια.
Ρώτησα τον κ.Τουρκάκη γιατί τον θεωρώ εργατικό και μου είπε ότι σε μικρούς δρόμους, δεν μπορείς να κάνεις πεζοδρόμιο γιατί χρειάζονται 58 πόντοι και απαγορεύεται. Απορώ όμως γιατί πρέπει να είναι ,ράβε-ξήλωνε. Γιατί δεν κατεβαίνει κανείς αφού είναι κάτω από το παράθυρο τους να δουν τι γίνεται.
Οι αντιδράσεις από εδώ και πέρα που πρέπει να λάβουμε, είναι, στη καινούρια κυβέρνηση να είμαστε πιο δυναμικοί.
Αυτή η γενική συνέλευση πήγε πολύ καλά και θα έρθει ο κόσμος στον εμπορικό σύλλογο.
Ψηφισαμε για τη Μπόχαλη 500 ευρώ για το ειδικό σχολείο ώστε στις 7/4 να τους κάνουμε πάρτι.
Το Μ.Σάββατο ‘όποιος μας φέρει, τη πρώτη απόδειξη αξίας 100 ευρώ,από οικονομικά ενήμερο κατάστημα θα του δώσουμε πίσω τα 25 ευρώ, αρκεί το μαγαζί να έχει το αυτοκόλλητο έξω από το μαγαζί του ότι είναι οικονομικά ενήμερο. Θα δώσουμε από 25 ευρώ σε 20 ζακυνθινούς.
 
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ
Δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση ότι θα ξεκινήσει ο δρόμος, ούτε ότι άνοιξε ο φάκελος και τον επεξεργάζονται. Μακάρι να ξεκινησει και ας μη το υλοποιήσουν ποτέ.
Είναι πολύ κεντρικός δρόμος… κάλιο αργά παρά ποτέ, που θα το προχωρήσουν
Εύχομαι να περάσει καλά ο κόσμος τη Κυριακή στη γιορτής του μπακαλάου .
Έχω ζητήσει να γραφτεί στα πρακτικά του τοπικού συμβουλίου, ότι πάντα θέλω να μαθαίνω τι λεφτά μαζευτεί το προεδρείο, είτε για είναι για μπακαλιάρο είτε για δρόμους. Σήμερα ο μπακαλιάρος έχει όνομα, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ. Το Καλαμάκι όμως δεν είναι δικό του . πρέπει να μαθαίνουμε τι γίνεται.
Είμαι κοντά στο Γιώργο Στασινόπουλο, τον θεωρώ τον πιο αξιόλογο, δεν με έχει γελάσει πουθενά, είναι οικογενειάρχης, αγαπάει αυτό το τόπο. Θα είμαι κοντά του και όσο μπορώ θα τον βοηθάω.
  • Δείτε εδώ όλες τις συνεντεύξεις : VIDEO