Γιώργος Αρμένης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ζάκυνθο θα εκπροσωπηθεί στη Βουλή»
-
«Στις 21 Μαΐου έρχεται η ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδ»
-
«Μετά τις εκλογές θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις συνεργασιών, αφού καταγραφούν οι δυνάμεις των κομμάτων»
-
«Είναι μια ωρολογιακή βόμβα ο ΦΟΔΣΑ…»
Ο Γιώργος Αρμένης ,( Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου με το ΣΥΡΙΖΑ), μιλά «ΕΚΤΕΝΩΣ» στο ΙοnianRadio.gr και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη.
«Μου έκανε εντύπωση από το debate, η αποδοχή Μητσοτάκη ότι πρόκειται για σκάνδαλο σε σχέση με τις υποκλοπές. Είναι η πρώτη φορά που αποδέχεται το σκάνδαλο. Βέβαια δεν αποδέχεται τη συμμετοχή του. Η πατρίδα μας είχε ένα πρωθυπουργό που παρακολουθούσε παράγοντες του τόπου . Η διατύπωση Ανδρουλάκη ότι αυτά είναι ποινικά αδικήματα, δείχνει τη προδιάθεση συνεργασιών μετά τις 21 Μαΐου.
Μετά τις εκλογές θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις συνεργασιών, αφού καταγραφούν οι δυνάμεις των κομμάτων.
Η προτεραιότητα είναι τα φοβερά θέματα που προκύπτουν από τις ραγδαίες αυξήσεις των τιμών και την μείωση των πραγματικών μισθών σε σχέση με την ακρίβεια. Από την άλλη η χώρα μας είναι 2η μετά τη Βουλγαρία κάτω από τον κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Στις 21 Μαΐου έρχεται η ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδα και να πάμε σε κυβέρνηση που θα είναι ανακούφιση για τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά. Είναι το πρώτο που απασχολεί τους πολίτες. Επίσης μείωση του ΦΠΑ. Στην Κύπρο μηδενίστηκε σε βασικές διατροφικές ανάγκες. Εμείς το προτάσσουμε. Επίσης θέτουμε ως τρίπτυχο την κατάργηση της βάσης εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Τα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις σήμερα, θα μπορούν να ενταχθούν στα πανεπιστήμια και το τρίτο είναι το σταμάτημα των πλειστηριασμών. Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου το α΄ μετρο θα είναι να σταματήσουν.
Να μην αναλωθούμε και να επαναλάβουμε αυτά που βασανίζουν την πατρίδα μας. Εννοώ τις βασικές υποδομές. Ευελπιστούμε για οικονομική ανάσα σε όσους ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν. Όσο έχει να κάνει με το νερό, δεν έχει γίνει κάποια υποδομή, έχουμε τα θέματα της αποχέτευσης, ενώ δεν υπάρχουν οι δυνατότητες και φοβάμαι επιπλοκές το καλοκαίρι . Βεβαίως είναι και το θέμα των απορριμμάτων, που παρόλο που κατασκευάζεται το εργοστάσιο, πρέπει να πω ότι τα υπολείμματα που έχουν μαζευτεί θα καταλήξουν σε νέο ΧΥΤΑ. Από τώρα πρέπει να διεκδικεί την επέκταση των υποδομών.
Είναι μια ωρολογιακή βόμβα ο ΦΟΔΣΑ. Θα λήξει η θητεία του και θα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα .
Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ζάκυνθο θα εκπροσωπηθεί στη Βουλή»
-
Δείτε εδώ όλες τις συνεντεύξεις : VIDEO
