Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Σάκης Γιακουμέλος: «Αυτοί οι εργαζόμενοι πρέπει να τιμωρούνται»

30 Αυγούστου 2023
  • «Αυτό είναι το πρόβλημα στη δημοτική αρχή, το ότι δεν είχε γρήγορα αντανακλαστικά. Γι αυτό και εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ και να συνεργαστώ»
  • «Για το θέμα των λυμάτων , το χειμώνα είχαμε κάνει μία παρέμβαση σε φρεάτιο, γιατί έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια με αποτέλεσμα να σηκωθεί το δίκτυο ψηλά. Πέρσι λοιπόν, φτάσαμε να παίρνουμε 24 αυτοκίνητα και φέτος το περισσότερο είναι 3. Μιλάμε για ανατροπή»

 

Ο Σάκης Γιακουμέλος (Πρόεδρος Τ.Κ.Πλάνου) μιλά «ΕΚΤΕΝΩΣ» στο ΙοnianRadio.gr και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη

«Έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υδροδότησης στον Πλάνο που 13 ημέρες μας ταλαιπώρησε. Είχαμε πρόβλημα με μία γεώτρηση  και  με αποτέλεσμα να μείνουμε με μόνο μία γεώτρηση Αύγουστο μήνα.

Μόλις δημιουργήθηκε το θέμα, εγώ δεν σταμάτησα ούτε δευτερόλεπτο με το δήμαρχο και τις τεχνικές υπηρεσίες να δούμε τι θα κάνουμε για να δώσουμε λύση. Μίλησα με το δήμαρχο και μέχρι να γίνει η αποκατάσταση  μου υποσχέθηκε και μου είπε ναι,  στο να δίνουμε νερό με υδροφόρες. Όμως με τις φωτιές οι οδηγοί ήταν στα βουνά και δεν καταφέραμε να κάνουμε υδροδοτήσεις. Συμφωνήθηκε και προγραμματίστηκε για την Παρασκευή το πρωί. Η πρόεδρος όμως  των εργαζομένων της ΔΕΥΑΖ, την Παρασκευή έκρινε σκόπιμο να κάνει στάση εργασίας και να μην αφήσει του εργαζόμενους να έρθουν να φέρουν νερό.

Θέλουμε λοιπόν να δημιουργούμε εμείς το πρόβλημα και να μην αφήνουμε τον τόπο να πάει μπροστά.

Ήρθε ένα οδηγός που φέρνει κάθε δεύτερη, τρίτη ημέρα και του ζήτησα το υπόλοιπο να το πάμε στη δεξαμενή. Μόνο που δεν με έδειρε. Όταν του είπα θα πάρω το δήμαρχο τηλέφωνο  μου είπε «πάω και θα γυρίσω». Δεν τον ξαναείδα. Αυτή είναι η συμπεριφορά λοιπόν κάποιων. Μάλιστα του είπα «ποιος κάνει κουμάντο; εσύ ; ή ο Δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ;».

  • Αυτοί οι εργαζόμενοι πρέπει να τιμωρούνται.

Είχα ενημερωθεί ότι την Παρασκευή το πρωί,  από την Καίτη , τη Χριστίνα, την Ιουστίνη,  θα είναι εκεί το συνεργείο για να δώσουμε λύση στο θέμα. Ήταν εσκεμμένο για  να μην λυθεί το πρόβλημα στην περιοχή. Πώς να πάει ο τόπος μπροστά έτσι; Εγώ βλέποντας αυτά τα πράγματα απογοητεύομαι πραγματικά.

  • Με την αποκομιδή στον Πλάνο, δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Για το θέμα των λυμάτων , το χειμώνα είχαμε κάνει μία παρέμβαση σε φρεάτιο, γιατί έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια με αποτέλεσμα να σηκωθεί το δίκτυο ψηλά. Πέρσι λοιπόν, φτάσαμε να παίρνουμε 24 αυτοκίνητα και φέτος το περισσότερο είναι 3. Μιλάμε για ανατροπή. Αυτό είναι το πρόβλημα στη δημοτική αρχή, το  ότι δεν είχε γρήγορα αντανακλαστικά. Γι αυτό και εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ και να συνεργαστώ.

Εδώ στον Πλάνο δεν είχαμε ποτε πανηγύρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τώρα γίνονται ,αλλά δεν γίνονται μόνα τους. Τοπικό και πολιτιστικός σύλλογος, η κα Μιλάνου που είναι τιμή για την περιοχή, ο πρόεδρος του λιμανιού, έχουμε γίνει ένα και γι αυτό θα πετύχουμε»

Pin It