Στέλλα Διονυσία (Ντενούλα) Σπίνου : «Ο κόσμος μας σταματάει και μας λέει να μη το βάλουμε κάτω … Πιστεύω ότι ο κ.Αρετάκης ,θα είναι και πάλι ο Δήμαρχος της Ζακύνθου»
-
«Έχω απογοητευτεί γιατί είμαι νέος άνθρωπος και περίμενα από ανθρώπους που είχαν εμπειρία να είναι πιο αληθινοί, πιο σεβαστικοί και με την εμπειρία τους να μας βοηθάνε να πορευτούμε σε έναν αγώνα που το μόνο αποτέλεσμα θα είναι μια καλή πορεία στην επόμενη 5 ετία»
-
«Δυστυχώς με λυπούν συμπεριφορές κάποιων που για να μπορέσουν να εκλεγούν , χρησιμοποιούν κάθε μέσο. Έχουμε δει κατά διαστήματα συνεντεύξεις, που την τελευταία στιγμή βλέπουμε άλλο λόγο, άλλη συμπεριφορά»
-
«Το πρόγραμμα του κ.Αρετάκη είναι συγκεκριμένο.Εμείς θα βοηθήσουμε με νέες ιδέες να το υλοποιήσουμε. Θα τον βοηθήσουμε και θα φτάσουμε τη Ζάκυνθο σε ένα πολύ καλό επίπεδο»
Η Στέλλα Διονυσία (Ντενούλα) Σπίνου (Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος «Με Αρετή και ) φιλοξενούμενος στο στούντιο του Ionianradio.gr μιλά στην εκπομπή «ΕΚΤΕΝΩΣ» με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη
«Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνουμε ακόμη πιο πολύ και παίρνουμε δύναμη από το κόσμο. Εμείς οι νέοι, περιμένουμε την εκλογή μας για να ξεκινήσουμε την επόμενη ήμερα σε όποιον τομέα χρειαστεί.
Έχω απογοητευτεί γιατί είμαι νέος άνθρωπος και περίμενα από ανθρώπους που είχαν εμπειρία να είναι πιο αληθινοί, πιο σεβαστικοί και με την εμπειρία τους να μας βοηθάνε να πορευτούμε σε έναν αγώνα που το μόνο αποτέλεσμα θα είναι μια καλή πορεία στην επόμενη 5 ετία.
Δυστυχώς με λυπούν συμπεριφορές κάποιων που για να μπορέσουν να εκλεγούν , χρησιμοποιούν κάθε μέσο. Έχουμε δει κατά διαστήματα συνεντεύξεις, που την τελευταία στιγμή βλέπουμε άλλο λόγο, άλλη συμπεριφορά.
Δεν είμαι αρμόδια να παρέμβω σε συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία έχουν γίνει σε σχολεία, αλλά οι ενημερώσεις που έχουμε είναι, ότι έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις και είναι γραμμένα όλα στα πρακτικά.
Γνωρίζω ότι υπάρχουν μελέτες που περιμένουμε να εγκριθούν. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει ενέργειες για τις αδειοδοτήσεις και είναι σε πολύ καλό στάδιο.
Με λυπεί το γεγονός , ότι τόσα χρόνια που είχαν τα παιδιά τους στα σχολεία, μπορεί και εγώ να ήμουν μαθήτρια σε αυτά , δεν είχαν άδεια.
Επίσης γνωρίζω ότι για τρία σχολεία είναι οι φάκελοι έτοιμοι για ενεργειακή αναβάθμιση και στις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν.
Για να φτάσουμε τα σχολεία να είναι σε άθλια κατάσταση σημαίνει ότι ήταν παρατημένα. Έχουν γίνει κάποια πράγματα αλλά είναι άλλο αλλαγή και άλλο συντήρηση. Φανταστείτε όλα τα σχολεία να θέλουν στα πάντα αλλαγή. Όλα θέλουν μία συντήρηση. Ο υπεύθυνος παιδείας και όσοι ασχολούνται, έχουν να διαχειριστούν όλα τα σχολεία με τα μεγάλα και μικρά προβλήματα. Θέλουν χρόνο. Εξάλλου και το υπάρχον προσωπικό του δήμου δεν φτάνει.
-
Το πρόγραμμα του κ.Αρετάκη είναι συγκεκριμένο
Εμείς θα βοηθήσουμε με νέες ιδέες να το υλοποιήσουμε. Θα τον βοηθήσουμε και θα φτάσουμε τη Ζάκυνθο σε ένα πολύ καλό επίπεδο.
Τα μέτωπα είναι ανοιχτά σε πολλά σημεία. Πρέπει να λύνουμε προβλήματα και να φέρουμε τη Ζάκυνθο πολλά βήματα μπροστά. Αυτό θέλει χρόνε και χρήματα. Δεν θα κολλήσω πουθενά στο να καταφέρουμε να κάνουμε πράγματα ουσιαστικά.
Πολλές φορές η ίδια δημοτική αρχή δεν γνώριζε για προβλήματα των σχολείων. Αν ο αρμόδιος δεν γνωρίζει το πρόβλημα πώς να ενεργήσει για να το λύσει;
-
Οι αντιπαραθέσεις αποσκοπούσαν κάπου ...
Μπορεί να μην έχει ενημερωθεί, να έχει σταλεί έγγραφο που λόγω τρεχόντων υποθέσεων να μην το έχει δει. Αν υπάρχει ενημέρωση υπάρχει και παρέμβαση.
Έχω τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων. Όπου εργάζομαι, είμαι πολύ καλή στο οργανωτικό κομμάτι και στη διαχείριση. Όμως θα μπορούσα να συνεισφέρω και στο κομμάτι της παιδείας και να βοηθήσω τα σχολεία να έχουν διαφορετική εικόνα για τα παιδιά μας. Να κάνουμε τα παιδιά μας να δουν μια εξέλιξη με σχολεία πρότυπο. Είναι δυνατόν να μην θέλουμε τα καλύτερα για τα παιδιά μας;
Θεωρούμε νικητές τους εαυτούς μας. Ο κόσμος μας σταματάει και μας λέει να μη το βάλουμε κάτω … Πιστεύω και ότι ο κ.Αρετάκης ,θα είναι και πάλι ο Δήμαρχος της Ζακύνθου»

