Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Αναστάσιος Τζίμης : «Τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά ως ένδειξη συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα των αγροτών»

13 Φεβρουαρίου 2024
  • «Στην κινητοποίηση των αγροτων πρέπει να είναι όλοι, είναι καιρός να ξυπνήσουμε…Τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 14/2 για τις πρώτες πρωινές ώρες (9:00-11:00) ως ένδειξη συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα των αγροτών»

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/02/2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.

  • «Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Τσουκαλά που ανταποκρίθηκε για ημερίδα , η θεματολογία είναι δικιά του καθαρά. Ξέρει να μας πει πως θα πορευτούμε, τα μικρά μαγαζιά. Αλλάζει η ζωή μας και θα έχουμε δύσκολα χρόνια. Γι αυτό κάνουμε την ημερίδα, για  να μας ενημερώσει, γιατί αν χάσουμε το μαγαζί μας θα χάσουμε τα πάντα»

 

Ο Αναστάσιος Τζίμης  (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου) φιλοξενούμενος στο IonianRadio.gr μιλά στην εκπομπή ΕΚΤΕΝΩΣ με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη.

«Δυστυχώς χάθηκε η περίοδος αυτή των εκπτώσεων και φέτος είχαμε και  ένα ήπιο χειμώνα. Τι να πάει να ψωνίσει ο πολίτης ; μπουφάν; Έτσι χάσαμε και αυτή τη περίοδο των εκπτώσεων.

Πρέπει να βρούμε τρόπους και το λέω δυόμισι χρόνια τώρα,  ώστε να φέρουμε τον κόσμο πίσω. Όταν ο άλλος κάνει μια ώρα να παρκάρει, χάνει και ο πελάτης και ο μαγαζάτορας. Κοιτάμε για κοντινά παρκινγκ, και  θα ασχοληθούμε και με τα πρανή στη Μπόχαλη. Είπα του κ.Γεωργάνου όπου θέλει να τον βοηθήσω, γιατί δεν είναι δυνατόν να είναι έτοιμη η Μπόχαλη να πέσει σαν τούρτα επάνω στην πόλη. Αγαπάει το νησί, όπως το αγαπάω κι εγώ.

Αναφορικά με τον αγροτικό κόσμο,  άκουσα συνέντευξη ότι δεν ανταποκρίνεται ο  εμπορικός σύλλογος.

Εμείς δεν ήταν δυνατόν να πούμε όχι στον αγροτικό κόσμο. Πρέπει να είμαστε με τους αγρότες που παράγουν τα πάντα.

Αύριο στην κινητοποίηση πρέπει να είναι όλοι, είναι καιρός να ξυπνήσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Τσουκαλά που ανταποκρίθηκε για ημερίδα , η θεματολογία είναι δικιά του καθαρά. Ξέρει να μας  πει πως θα πορευτούμε, τα μικρά μαγαζιά. Αλλάζει η ζωή μας και θα έχουμε δύσκολα χρόνια. Γι αυτό κάνουμε την ημερίδα, για  να μας ενημερώσει, γιατί αν χάσουμε το μαγαζί μας θα χάσουμε τα πάντα»

Pin It