Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Νίκος Τσίπηρας : «Υπάρχει κατάπτωση της δημόσιας ζωής του τόπου» - «Αναγκάζεται ο Δήμος να κάνει αυξήσεις στα δημοτικά τέλη» - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: «Ευελπιστούμε στην επανάληψη των εκλογών» [video]

22 Ιανουαρίου 2025
  • «Θα χρειαστεί να μας πει η κ.Μαλαφούρη ποιοι είναι οι στόχοι της νέας διοίκησης»
  • «Το κόστος από τη διαχείριση στο ΛΙΒΑ έχει αυξηθεί. Οι καθυστερήσεις δημιουργούν τεράστια οικονομικά στο δήμο, αναγκάζονται να κάνουν αυξήσεις στα δημοτικά τέλη»
  • ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: «Εγώ θα συνεχίσω άμισθος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και το τονίζω αυτό»

 

  • «Στις 9/1 δικάστηκε η ένσταση μας στο Πρωτοδικείο Πύργου. Στις επόμενες 10-15 ημέρες  θα υπάρξει η απόφαση, όπου συγχωνεύτηκαν όλες οι υποθέσεις …Σκόπιμα έγινε ο αποκλεισμός μας και με παράνομο τρόπο .Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα δείξουν τα δικαστικά αποτελέσματα.Για μένα είναι και ηθικό το θέμα, διότι ακουστήκαν πολλά που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα. Χρησιμοποιήθηκαν ερμηνείες που έδωσαν πάτημα να στοιχειοθετήσουν τον αποκλεισμό μας.Είμαστε σίγουροι ότι τεκμηριώνεται η άποψη μας και ευελπιστούμε στην  επανάληψη των εκλογών και όλης της διαδικασίας από την αρχή.Στον ένα μήνα περίπου μας είπαν μετά την εκδίκαση να περιμένουμε την απόφαση…. Όλο αυτό που συνέβη στις εκλογές ήταν απρέπεια, με προσπάθεια αποκλεισμού των επιχειρηματιών  και αφετέρου του συνδυασμού μας…Θα χρειαστεί να μας πει η κ.Μαλαφούρη  ποιοι είναι οι στόχοι της νέας διοίκησης»
  • «Οι επιχειρηματίες πήγαν να ψηφίσουν όποιον συμπαθούσαν ή μπορεί να πήρε κάποιος πολιτικός παράγοντας και να τους είπε «πήγαινε να ψηφίσεις αυτόν». Αυτό δημιουργεί εξαρτήσεις από παρατάξεις, από πολιτικά πρόσωπα. Έχω πει και ονόματα ξανά και ξανά. Από αυτούς που πήγαν να ψηφίσουν, που θεωρώ ήταν λίγοι, αν τους ρωτήσετε θα σας πουν ότι δέχτηκαν τηλέφωνο  από πολιτικό παράγοντα»
  • «Υπάρχει κατάπτωση της δημόσιας ζωής του τόπου… Παρακολουθώ άτομα που συμμετέχουν σήμερα στη δημόσια ζωή. Τα προηγούμενα 4 χρόνια είδαμε τραγική καθυστέρηση στην εξέλιξη του ΛΙΒΑ. Επιτύχαμε εμείς την ένταξη , στην προηγούμενη 4 ετια δημοπρατήθηκε από τον κ.Αρετάκη στον 1ο χρόνο, έπειτα αφαιρέθηκε η αρμοδιότητα, είδαμε να μην ξεκινάει η κατασκευή του εργοστασίου και να κάνουν τροποποιήσεις.Οι καθυστερήσεις είχαν να κάνουν με την τροποποίηση του σχεδίου που είχε δημιουργηθεί. Αποτέλεσμα ήταν η επιβάρυνση του χώρου . Στα 4 χρόνια καθυστέρησης  δημοπρατημένου έργου, δημιουργηθήκαν  τεράστια ζητήματα στο νησί μας»

 

  • ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:«Εγώ θα συνεχίσω άμισθος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και το τονίζω αυτό»

«Συνεχίζει, υλοποιεί το προγραμμα του 2014-2020. Ηδη έχει ξεπεράσει το 50% του προγράμματος με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εκτιμούμε να φτάσουμε απορρόφηση   πάνω από 90%. Συμμετέχουμε με πολλές δράσεις, π.χ η δράση για τη σταφίδα .

Θα τυπώσουμε πινακάκια που θα δοθούν στα ξενοδοχεία, ώστε στο πρωινό εκεί που θα είναι  η σταφίδα να αναγράφεται η διατροφική αξία του προϊόντος. Θα δώσει και μια  ταυτότητα στα προϊόντα μας.

Η θητεία στο δ.σ είναι για άλλα 4 χρόνια. Έχω την εμπιστοσύνη της γενικής συνέλευσης, αν τεθεί θέμα θα το συζητήσουμε. Σε μια εταιρεία πάτνα οι μέτοχοι έχουν το λόγο.

Εγώ θα συνεχίσω άμισθος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και το τονίζω αυτό»

 

  • Ο Νίκος Τσίπηρας εν αναμονή της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου, για τις  ενστάσεις που υπέβαλλε στο ΣτΕ  για τη μη συμμετοχή του συνδυασμού του στις εκλογές του Επιμελητηρίου, μιλάει ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr και ανοίγει τα χαρτιά του για το Δίκτυο Συνεργασίας, για το Επιμελητήριο Ζακύνθου, τον απολογισμό που δεν έγινε, την παράδοση και παραλαβή , καθώς και για θέματα αυτοδιοικητικού χαρακτήρα όπως η διαχείριση και η αποκομιδή των απορριμμάτων στη Ζάκυνθο - VIDEO: