Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Τάκης Βρυώνης : «Είχαμε πολλές συμμετοχές, ήταν ένα καρναβάλι με φινέτσα» [video]

05 Μαρτίου 2025
  • «Από τώρα μέχρι το Πάσχα θα δείτε τρεις [3] μεγάλες εκδηλώσεις και το καλοκαίρι μετά την Επίδαυρο θα έρθει στη Ζάκυνθο «Ειρήνη του Αριστοφάνη». Θα έρθουν και 3 μεγάλοι τενόροι Ιταλοί στην Ζάκυνθο»
  • «Αυτό που έγινε φέτος και το χρωστάω στο Δήμαρχο και την Αστυνομία, όλοι οι οδηγοί είχαν κάνει αλκοτέστ γιατί είχαμε να κάνουμε με μικρά παιδιά»

Ο Τάκης Βρυώνης  [Αντιδήμαρχος Πολιτισμού] μιλά στην εκπομπή ΕΚΤΕΝΩΣ , με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη

«Και τα άρματα που βγήκαν είχαν όλα φινέτσα και τα ρούχα και τα θέματα και τα παιδιά. Αυτό που έγινε φέτος και το χρωστάω στο δήμαρχο και την αστυνομία, όλοι οι οδηγοί είχαν κάνει αλκοτέστ γιατί είχαμε να κάνουμε με μικρά παιδιά. Έγινε ένας πολύ ωραίος  κρυμμένος θησαυρός, η ποδηλατάδα.

Έγινε μια καρναβαλούπολη για παιδιά με μεγάλη συμμετοχή πολύ μεγάλη.

Έγιναν όλα πολύ σωστά με καμία φαγωμάρα. Είχε φινέτσα το φετινό καρναβάλι και το είδαμε. Βέβαια υπάρχει μια τελίτσα μαύρη που δεν με ενδιάφερε.

Δεν μετριούνται τα μέλη που συμμετείχαν αλλά ήμασταν πάνω από 7.000. Το Αργάσι είχε δώσει 1870 στολές το άρμα του Ρούμπυ»

«Μεγάλη μου χαρά ήταν που πήρα ρόλο σ τη θεατρική παράσταση ΡΑΟΥΣ. Έχουμε τόσο μεγάλη επιτυχία που διώχνουμε κόσμο. Οι γυναίκες δεν θα πληρώνουν αύριο και είναι για τη γιορτή της γυναίκας κάτι που το έκανε η Αντιδήμαρχος η κ.Αυγουστίνου»

«Από τώρα μέχρι το Πάσχα θα δείτε τρεις [3] μεγάλες εκδηλώσεις και το καλοκαίρι μετά την Επίδαυρο θα έρθει στη Ζάκυνθο «Ειρήνη του Αριστοφάνη». Θα έρθουν και 3 μεγάλοι τενόροι Ιταλοί στην Ζάκυνθο»

Pin It