Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Νίκος Βαρδακαστάνης : «Από όλες τις διοικήσεις της περιφέρειας δεν υπήρξε λύση, αλλά ούτε και από την σημερινή» [video-photo]

24 Ιουνίου 2025
  • «Ο τουρισμός πια δεν αποδίδει για όλους αλλά για λίγους»
  • «Δραστήρια και δυναμική η κ.Αυγουστίνου,  αλλά , πρέπει να φέρουμε εκείνα τα αποτελέσματα, που θα φέρουν την αλλαγή στην Ζάκυνθο…»
  • «Ευχόμαστε να αποδώσουν οι προσπάθειες του κ.Τουρκάκη, γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει … Ο κ.Τουρκάκης έχει δείξει σοβαρότητα σε αυτό που διαχειρίζεται, περιμένουμε και το αποτέλεσμα»

Κυκλοφοριακό χάος! Η κυκλοφοριακή συμφόρηση αποτελεί μόνιμο πρόβλημα στο Αργάσι   - Σε «μάστιγα» έχουν μετατραπεί και τα ατυχήματα με «Γουρούνες»

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών επιχειρήσεων Βασιλικού «Ο ΣΚΟΠΟΣ» καταγγέλλει και ενημερώνει …

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΑΣΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 

  • « Υπάρχουν άνθρωποι που με πήραν τηλέφωνα υποστηρικτικά μετά την ανάρτηση μου και το φωτογραφικό υλικό. Δεν είναι πρωτοβουλία του ΣΚΟΠΟΥ ούτε του Νίκου του Βαρδακαστάνη. Είναι γενικό πρόβλημα και αυτό έδειξε η δημοσιότητα. Είναι για να θορυβηθούν  οι αρμόδιοι φορείς, ότι υπάρχει πρόβλημα και χρειάζεται η λύση του. Πέρυσι,  τέτοια εποχή, είχα κάνει την ίδια καταγγελία. Πήρα την απάντηση ότι τελειώνοντας η τουριστική περίοδος,  τον Οκτώβριο θα βρούμε τη λύση. Τώρα έχουμε την επόμενη σαιζόν με το ίδιο πρόβλημα. Η κατάληξη είναι ότι δεν θέλουν να λυθεί αυτό το πρόβλημα»

·    «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 30 γουρούνες στο Βασιλικό που δημιουργούν αναστάτωση. Δεν είμαστε κατά των οχημάτων, αλλά κάποιων οχημάτων όπως  και για τη χρήση τους. Λίγο σεβασμούς δεν είναι άσχημη να υπάρχει  και να τους το λέει ο ιδιοκτήτης των οχημάτων. Μόνο ζημιά αυτά τα οχήματα μπορεί να κάνουν. Όποιος κάνει τη ζημιά με συνενοχή ζακυνθινό, δεν είναι ωραίο»      

  

·    «Έχουμε συζητήσει με την κ.Αυγουστίνου , όμως δεν έχει συζητηθεί αυτό, για το πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Πιθανόν στο μέλλον θα το δούμε. Είναι δραστήρια, δυναμική η κ.Αυγουστίνου,  αλλά πρέπει να αναδείξουμε ότι έχουμε επιτροπή. Πρέπει να φέρουμε εκείνα τα αποτελέσματα, που θα φέρουν την αλλαγή στην Ζάκυνθο»    

 

·    «Η μόνη γρήγορη λύση είναι η αστυνόμευση. Υπάρχει μια τέτοια κίνηση στο Αργάσι, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη απαγόρευση.     Δεν μας καλύπτει μόνο η μία πλευρά στο Αργάσι να μην είναι σταθμευμένα οχήματα. Υπάρχουν ταξί και από τις δύο μεριές. Κάποια πράγματα μπορών να διορθωθούν χθες.   Δεν θα λύσει το πρόβλημα του Αργασίου το παρκινγκ. Ψάχνουμε λοιπόν μια βελτίωση.     Ο δήμαρχος δεν είναι αρμόδιος για την οδό, είναι η περιφέρεια. Δεν έχω πάρει καμία σαφή απάντηση, αλλά αυτό δεν με καλύπτει.     Εμείς θέλουμε τη λύση και η άμεση λύση είναι η αστυνομεύσει με υποδείξεις και όχι με τεράστια πρόστιμα   . Η δημοτική αρχή οφείλει να ολοκληρώσει τα παρκινγκ. Όμως εγώ αυτό δεν το βάζω στην ατζέντα μου. Δεν θα λύσει το πρόβλημα. Το πρόβλημα θα το λύσει η αστυνόμευση»

·    «Δεν θα φορέσουμε πανοπλίες και θα πάμε στο Αργάσι για το παρκινγκ. Εννοείται ότι θα γίνει με ήπια μορφή ώστε να μην ενοχληθεί ο τουρισμός.   Από όλες τις διοικήσεις της περιφέρειας δεν υπήρξε λύση, αλλά ούτε και από την σημερινή»    

·    ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ

 «Η τουριστική κίνηση άλλαξε το σύμπαν, κάτι  έχει συμβεί, ο τουρισμός δεν αποδίδει για όλους αλλά για λίγους. Η εστίαση βάλλεται, λύση δεν υπάρχει προς το μέλλον. Προσπαθούμε και παλεύουμε. Όσον άφορα την καθαριότητα,  το Βασιλικό είναι καθαρό. Όσον αφορά το νερό, ευχόμαστε να αποδώσουν οι προσπάθειες του κ.Τουρκάκη, γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει. Υποσχέσεις πολλές, δρομολογημένα πολλά. Ο κ.Τουρκάκης έχει δείξει σοβαρότητα σε αυτό που διαχειρίζεται, περιμένουμε και το αποτέλεσμα»

·    «Εάν πραγματικά ακουστεί κάποια κουβέντα για το θέμα του Αργασίου, κάθε μέρα θα ανεβάζω 10 φωτογραφίες»

Pin It