Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Αγαπήτος Βίτσος : «Ήμασταν όλοι επί ποδός… Όλοι οι προηγούμενοι, που είχαν περάσει, δεν είχαν σκύψει πάνω από το πρόβλημα» [video]

30 Σεπτεμβρίου 2025

·            «Από το πρωί, μηχανήματα του Δήμου μας, αλλά και με εξωτερικούς συνεργάτες, ξεκινήσαμε εργασίες  για να είμαστε έτοιμοι και στην επόμενη κακοκαιρία»

·            «Η κληρονομιά, τα προβλήματα που παραλάβαμε σαν Δημοτική Αρχή είναι πολύ μεγάλη. Δεν λύνονται  ούτε σε 15 χρόνια»

Ο Αγαπητός Βίτσος [Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας] μιλά στην   εκπομπή ΕΚΤΕΝΩΣ , με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη στο Ionian radio.gr

·    «Ήμασταν όλοι επί ποδός , η πολιτική μας προστασία, ο δήμαρχος μας και εγώ, κάναμε τις αυτοψίες μας, τους ελέγχους μας, κάναμε επίσκεψη στο διοικητή της πυροσβεστικής, ώστε να καλωσορίσουμε την κακοκαιρία»

·     «Τα σημεία που εντοπίσαμε εμείς ήταν στον Άγιο Δημήτρη και στην Αγριλιά που έχουμε προβληματάκια. Όμως από σήμερα το πρωί, μηχανήματα του δήμου μας αλλά και με εξωτερικούς συνεργάτες, ξεκινήσαμε εργασίες σε αυτά τα σημεία, για να είμαστε έτοιμοι στην επόμενη κακοκαιρία»

·     «Όλοι οι προηγούμενοι που είχαν περάσει δεν είχαν σκύψει πάνω από το πρόβλημα για να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα του χειμώνα. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε εδώ και ένα μήνα περίπου ξεκινήσει μια σειρά. Έχουμε προγραμματίσει με τη πολιτική μας προστασία και τον δήμαρχο μας, ώστε να δώσουμε λύση στις περιοχές που έχουν τα σοβαρά προβλήματα. Σε συνεργασία με τους προέδρους θα γίνει και  ο σωστός καθαρισμός στους τράφους. Χθες βράδυ δοκιμαστήκαμε στην περιοχή του Τσουράκη και πετύχαμε. Όμως η κληρονομιά, τα προβλήματα που παραλάβαμε σαν δημοτική αρχή είναι πολύ μεγάλη. Δεν λύνονται ούτε σε 15 χρόνια»

«Αυτή την ώρα είμαι στο Σκουληκάδο ώστε να δούμε που πονάμε να δώσουμε την λύση στην επόμενη κακοκαιρία που θα μας έρθει την Πέμπτη»

 

 

 

Pin It